عضو هیات موسس انجمن اسلامی دانشجویان پیشرو دانشگاه تربیت مدرس گفت: تشخیص نقض عهد یا واکنش ما به بدعهدی احتمالی طرف مذاکره کننده باید توسط تیم نظارت بر اجرای برجام صورت بگیرد.
علی رفیع زاده در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در رابطه با نامه مقام معظم رهبری به رئیس جمهور اظهار کرد: موضعی که رهبری در این نامه داشته اند به دنبال صحبت های گذشتهشان در رابطه با برجام بود. ایشان موضعی میانه داشت؛ نه مانند گروهی که اساسا برجام را زیر سئوال می برند فکر میکنند و نه برجام را سندی کاملا امتیازآور و سراسر برد برای کشور دانستهاند.
وی ادامه داد: مهم آن است که مقام معظم رهبری در این نامه بر اصل برجام صحه گذاشتند و تصویب آن را نیاز کشور دیدند. همچنین ایشان به این نکته نیز اشاره کردند که طرف مقابل ممکن است در اجرای برجام عهدشکنی کند.
رفیعزاده افزود: نکته مهم دیگری که باید به آن اشاره کرد این است که ایشان بر فعالیت درست تیم مذاکره کننده صحه گذاشتند و تاکید کردند که این تیم همه سعی ممکن را برای برجام به کار برده است، یعنی این تیم کوتاهی نکرده و کمبودی نداشته است.
این فعال دانشجویی خاطرنشان کرد: نکته مهم دیگری که در این نامه وجود داشت به قسمتی از نامه باز میگشت که ایشان به تشکیل هیاتی برای بررسی اجرای برجام تاکید کرده بودند. این تیم باید از مقام های عالی نظامی، سیاسی و فنی تشکیل شود. طبیعی است که بزرگان نظام باید بر اجرای برجام نظارت داشته باشند.
وی همچنین گفت: در متن نامه اشاره شده که مقام معظم رهبری دغدغه دارند که طرف مقابل تعهداتش را نقض عهد کند. در چنین شرایطی مسلما موضع اتخاذی ما مهم است. زمانی که نقض عهد از سمت طرف مقابل صورت گرفته ما که نمی توانیم بر تعهداتمان پایبند باشیم. تشخیص این که آیا نقض عهدی صورت گرفته و اینکه جواب ما چه باید باشد موضوعی پیچیده است که باید توسط تیمی خبره انجام شود.
انتهای پیام