رئیس بنیاد نخبگان چهار محال و بختیاری خبر داد

رشد چهار برابری شناسایی نخبگان استان

رئیس بنیاد ملی نخبگان چهارمحال و بختیاری گفت: استان از لحاظ میزان فروش محصولات دانش بنیان و تبدیل علم به ثروت، رتبه یازدهم کشور را داراست.

رئیس بنیاد ملی نخبگان چهارمحال و بختیاری گفت: استان از لحاظ میزان فروش محصولات دانش بنیان و تبدیل علم به ثروت، رتبه یازدهم کشور را داراست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه چهارمحال و بختیاری، مجتبی بنیادیان در نشست خبری، سهم استان از فروش محصولات شرکت‌های دانش‌ بنیان و تجاری سازی علم را 1.27 درصد عنوان کرد.

وی با بیان اینکه چهارمحال و بختیاری در تعداد شرکت‌های دانش‌ بنیان در سطح کشور رتبه 28 را به خود اختصاص داده است، اظهار کرد: خوشبختانه این استان از لحاظ میزان فروش محصولات و تبدیل علم به ثروت رتبه یازدهم کشور را داراست.

بنیادیان شناسایی و ایجاد بسترهای لازم برای پیشرفت نخبگان را از اهداف تشکیل بنیاد نخبگان در سال 89 در استان دانست و تصریح کرد: از آغاز فعالیت این بنیاد تاکنون 260 نخبه و مخترع تحت پوشش و حمایت قرار گرفته‌اند.

وی از شناسایی 59 مخترع برگزیده،72 برگزیده در المپیادها، 43 نفر پذیرفته شده در جشنواره‌ها، 16 دانش‌آموخته برتر، 55 برگزیده آزمون سراسری، پنج دانشجو نمونه کشوری، پنج برگزیده هنری، سه برگزیده در مسابقات ملی مهارت، یک برگزیده در مسابقات قرآنی و یک برگزیده در آزمون‌های جامع پزشکی، دندان‌پزشکی و داروسازی از آغاز تاسیس این بنیاد تاکنون در سطح استان خبر داد و افزود: شناسایی این تعداد افراد از سال 89 تاکنون چهار برابر شده است.

رئیس بنیاد ملی نخبگان استان با اشاره به اینکه معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری از دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی حمایت می‌کند، اظهار کرد: تاکنون این معاونت 210 میلیارد ریال به اجرایی شدن طرح‌ها و ثبت شرکت‌های دانش‌ بنیان کمک کرده است.

وی همچنین از اجرای طرح شهاب (شناسایی و هدایت استعدادهای برتر) در استان با هدف شناسایی و حمایت آموزشی، تربیتی و معنوی دانش‌آموزان در سطح مدارس استان خبر داد و یادآور شد: بنیاد نخبگان استان سال گذشته جزو سه استان برتر اجرا کننده طرح شهاب در کشور معرفی شد.

بنیادیان خاطرنشان کرد: تاکنون سه کارگروه تخصصی بادام، فرش و جوش براساس پتانسیل‌های استان و با هدف معرفی سرآمدان و خبرگان حوزه‌های مربوطه و رفع مشکلات توسط این کارگروه‌ها در بنیاد نخبگان استان تشکیل شده است.

وی چالش‌های فرهنگی و عدم حمایت مالی در استان را از چالش‌های پیش رو در این بنیاد برشمرد و تاکید کرد: تبدیل علم به ثروت و تجاری سازی آن، نیاز به زیرساخت‌هایی دارد که متاسفانه به دلیل نبود این زیر ساخت‌ها، عدم حمایت مالی از نخبگان و خروج افراد نخبه به خارج از استان با وضعیت مطلوب فاصله زیادی داریم.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۴ آبان ۱۳۹۴ / ۱۷:۰۵
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 94080401848
  • خبرنگار :