سالارآملی خبر داد

ترافیک دیپلماسی علمی در تهران/علاقه‌مندی کشورها برای همکاری فناوری با ایران

قائم مقام وزیرعلوم در امور بین‌الملل با اشاره به توافق هسته‌ای کشورمان با گروه 1+5 و ابراز تمایل مراکز علمی جهان برای همکاری با دانشگاه‌های ایران گفت: فشردگی‌های کنونی برنامه‌های علمی با دول خارجی در هیچ دولتی سابقه نداشته است.

قائم مقام وزیرعلوم در امور بین‌الملل با اشاره به توافق هسته‌ای کشورمان با گروه 1+5 و ابراز تمایل مراکز علمی جهان برای همکاری با دانشگاه‌های ایران گفت: فشردگی‌های کنونی برنامه‌های علمی با دول خارجی در هیچ دولتی سابقه نداشته است.

به گزارش سرویس علمی ایسنا، دکتر حسین سالارآملی اظهار کرد: دیپلماسی علمی در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در طول ماه‌های گذشته و پس از برجام، توسعه وسیعی پیدا کرده است.

وی افزود: هم اکنون اغلب کشورهای جهان علاقه‌مند برقراری ارتباط علمی و فناوری با مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی ایران هستند.

وی خاطرنشان کرد: درطول سه ماه اخیر 21 هیات بلندپایه علمی و فناوری از کشورهای مختلف جهان همچون آلمان، اتریش، ایتالیا، ژاپن، فرانسه، سوئیس و نهادهای بین‌المللی همچون موسسه ماکس پلانک آلمان و مراکز تحقیقاتی کشورهای آسیایی همچون چین، ژاپن و کره جنوبی با توجه به سطح علمی کشورمان وارد ایران شده‌اند.

قائم مقام وزیرعلوم در امور بین‌الملل ادامه داد: این هیات‌های علمی با دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی ایران تفاهم‌نامه‌های همکاری برای برنامه‌های درازمدت به امضا رساندند.

وی یادآور شد: هم اکنون کشورهای منطقه نیز خواهان این امر بوده، به گونه‌ای که در سطح وزرا عازم تهران هستند.

سالارآملی گفت: وزیرعلوم ترکیه، وزیر کشور افغانستان، وزیر علم و فناوری کشور عراق و رؤسای دانشگاه‌های کشورهای مختلف در طول ماه آینده نیز وارد ایران خواهند شد.

وی اظهار کرد: همچنین یک هیات بلندپایه مرکب از 10 دانشگاه بزرگ کشور همچون تهران، علامه طباطبایی، اصفهان، فردوسی، خواجه نصیر، علم و صنعت و شهید بهشتی هفته آینده عازم روسیه هستند تا همکاری‌های دوجانبه دانشگاهی با این کشور را برنامه‌ریزی کنند.

رئیس مرکز همکاری‌های بین‌المللی وزارت علوم گفت: بزرگترین دانشگاه‌های روسیه همچون مسکو، سن پطرزبورگ، غازان و غیره پذیرای رؤسای دانشگاه‌های بزرگ کشورمان خواهند بود.

قائم مقام وزیرعلوم در امور بین‌الملل تصریح کرد: محور عمده فعالیت‌های این وزارتخانه بر مبنای استفاده از ظرفیت ایرانیان مقیم خارج ازکشور، انجام پروژه‌های مشترک و برگزاری دوره‌های مشترک با این دانشگاه‌ها است.

سالارآملی گفت: برنامه‌ریزی‌هایی صورت گرفته تا رؤسای دانشگاه‌های ایران در سال 2016 میلادی به کشورهای ایتالیا و آلمان نیز سفر کنند.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۳ آبان ۱۳۹۴ / ۱۳:۰۳
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 94080300967
  • خبرنگار :