سرپرست واحد مدیریت و کاهش خطر بلایا وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه ایمنی و کاهش خطر بلایا باید به صورت یک فرهنگ عمومی در کشور تبدیل شود، گفت: مهمترین مسئله ای که باید به آن در کشور توجه شود، ایجاد یک فرهنگ عمومی و تبدیل آن فرهنگ به تقاضای عمومی در جامعه است که در این راستا همه سازمان ها به ویژه صدا و سیما، آموزش و پرورش، وزارت بهداشت و هلال احمر باید در ارتقای کاهش خطر بلایا در کشور کمک کنند.
دکتر علی اردلان، در گفتوگو با خبرنگار ایسنا منطقه دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: خانواده ها اولین گروه پاسخگو در حوادث و بلایای طبیعی محسوب می شوند. بیشترین گروه های آسیب پذیر، مصدومان، کودکان و زنان باردار هستند که لازم است که تمام خانواده ها برای مراقبت از این گروه، آمادگی لازم را به دست آورند.
وی یادآور شد: با توجه به اینکه "دانش برای زندگی" با تاکید بر استفاده از دانش عمومی و محلی برای کاهش خطر بلایای طبیعی، شعار امسال سازمان بهداشت جهانی است، به همین دلیل امسال همایشی به مناسبت روز جهانی کاهش اثرات بلایای طبیعی در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می شود.
اردلان افزود: وزارت بهداشت به مناسبت روز جهانی کاهش اثرات بلایای طبیعی برنامه ای را با عنوان "دارت" طراحی کرده است که آموزش به خانواده های ایرانی با تاکید بر گروه های آسیب پذیر است.
رییس آکادمی سلامت در حوادث و بلایا دانشگاه علوم پزشکی تهران خاطرنشان کرد: ارائه برنامه های کاهش خطر بلایای مبتنی بر دانش بومی، نقش تحقیقات در کاهش خطر بلایا در کشور، نقش دوره دکترای سلامت در کاهش حوادث و خطر بلایا در ایران از محورهای این برنامه است. همچنین به دلیل اینکه ماهیت کاهش بلایا بین بخشی و بین رشتهایست در این همایش از گروه های مختلفی مانند هواشناسی و مهندسی زلزله دعوت شده است.
انتهای پیام