یک کارشناس طب سنتی در همدان گفت: شیره انگور سرشار از خواصی است که در فصل پاییز نباید از خوردن آن غافل شد.
"امیرحسین خسروی" در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه همدان، تصریح کرد: شیره که از انگور گرفته میشود، دارای قند بالایی بوده و بسیار مقوی و مغذی است، ضد نفخ است و در تقویت بنیه بدن تاثیر زیادی دارد، انرژیزا و خونساز هم است.
وی افزود: شیره مزاج گرم دارد و بیشتر افراد میتوانند از آن استفاده کنند همچنین بعضی افراد با شیره شربت درست میکنند که روش بسیار خوبی است و طبع شربت نیز گرم است.
خسروی گفت: مصرف شیره در افرادی که فشارخون دارند، منجر به افزایش فشارخون آنها نمیشود اما به درمان و کاهش آن هم کمکی نمیکند.
وی تصریح کرد: شیره نیز همانند خود انگور دارای مقادیری از ویتامین آ، ب و ث است و مصرف آن نیازهای بدن را به این ویتامینها تامین میکند.
این کارشناس طب سنتی خاطرنشان کرد: از آنجا که شیره انگور دارای طبعی گرم است بنابراین خوردن زیاد آن به افرادی که دارای طبع گرم و خشک هستند، توصیه نمیشود همچنین به علت مقادیر بالای قند موجود در آن، افراد دیابتی باید از خوردن آن خودداری کنند.
وی در خصوص ویژگیهای شیره مرغوب نیز یادآور شد: شیره مرغوب شیرهای است که رنگ آن شفاف بوده و خاکآلود نباشد.
انتهای پیام