ابوترابی در دیدار رئیس کمیسیون روابط خارجی مجلس سنای چک:

حضور آمریکا و متحدان غربی‌اش در منطقه عامل تشدید بحران‌ها است

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان این که حضور آمریکا و متحدان غربی‌اش در منطقه عامل تشدید بحران‌ها است، گفت: نباید با شعار برقراری دموکراسی در کشوری گروه‌های تروریستی را به آن کشور گسیل داد.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان این که حضور آمریکا و متحدان غربی‌اش در منطقه عامل تشدید بحران‌ها است، گفت: نباید با شعار برقراری دموکراسی در کشوری گروه‌های تروریستی را به آن کشور گسیل داد.

به گزارش گروه دریافت خبر ایسنا، فرانتیشک بوبلان رئیس کمیسیون روابط خارجی مجلس سنای چک بعدازظهر -چهارشنبه 8 مهر- با سید محمد حسین ابوترابی فرد نایب رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار و گفت‌وگو کرد.

ابوترابی‌فرد در ابتدای این دیدار با تاکید بر اهمیت توسعه مناسبات دوجانبه میان جمهوری اسلامی ایران و جمهوری چک گفت: ظرفیت‌های فراوانی در عرصه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی و فرهنگی بویژه ارتباطات پارلمانی میان دو کشور وجود دارد که باید با برنامه‌ریزی مناسب به تحکیم و تقویت ارتباطات فیمابین کمک کرد.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به مذاکرات هسته‌ای میان 1+5 با جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد: از بدو پیروزی انقلاب اسلامی همواره آمریکا و متحدان غربی‌اش بدنبال تحریم، تهدید و فشار علیه ملت ایران بوده‌اند اما مقاومت مردم ایران در برابر توطئه‌های مختلف باعث شد قدرت‌های زورگو ناچار به یک گفت‌وگوی متوازن با جمهوری اسلامی ایران شوند.

ابوترابی‌فرد در بخش دیگری از سخنانش حضور آمریکا و متحدان غربی‌اش را عامل تشدید بحران در منطقه دانست و افزود: سرنوشت ملت‌ها باید توسط مردم همان کشور تصمیم گیری شود و نباید با شعار برقراری دمکراسی در کشوری گروه‌های تروریستی را به آن کشور گسیل داشت.

وی در پایان بر ارتقاء سطح مراودات اقتصادی و تجاری در بخش‌های انرژی و بهداشتی میان تجار و بازرگانان دو کشور تاکید کرد.

در ادامه این دیدار فرانتیشک بوبلان رئیس کمیسیون روابط خارجی مجلس سنای چک سفر خود و هیات همراه به جمهوری اسلامی ایران را در راستای توسعه مناسبات فیمابین دانست و گفت: رفت و آمدهای هیات‌های مختلف سیاسی و پارلمانی دو کشور می‌تواند به تحکیم و تقویت مراودات سیاسی، اقتصادی و فرهنگی فیمابین کمک نماید.

رئیس کمیسیون روابط خارجی مجلس سنای چک با تاکید بر نقش کشورمان در حل بحران‌های منطقه‌ای تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران کشوری مستقل و با ثبات در منطقه می‌باشد و نقش مهمی در برقراری ثبات و آرامش در منطقه برعهده دارد.

وی در پایان بر اهمیت اجرایی شدن قرارداد منع مالیات مضاعف و ارتقاء مناسبات سیاسی از سطح کارداری به سفیری در سفارتخانه‌های دو کشور را جهت تسهیل در روند رشد ارتباطات فیمابین تاکید کرد.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۸ مهر ۱۳۹۴ / ۱۶:۲۹
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 94070805436
  • خبرنگار :