تحقیقات نشان داد

تاثیر شیوه زندگی در ابتلا به سرطان

پژوهشگران دانشگاه شیکاگو دریافته‌اند شیوه زندگی تاثیر مستقیم در افزایش خطر ابتلا به انواع سرطان‌ها را دارد.

پژوهشگران دانشگاه شیکاگو دریافته‌اند شیوه زندگی تاثیر مستقیم در افزایش خطر ابتلا به انواع سرطان‌ها را دارد.

به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا منطقه دانشگاه علوم پزشکی تهران، سیگار‌، رژیم خوراکی نامناسب به‌ ویژه چربی‌هایی که امگا ‌۶ بسیار دارند، سمپاشی به‌ ویژه سم‌هایی که بیش‌ از چند روز روی گیاه می‌مانند یا اگر نمی‌مانند، پیش‌ از ۶ روز پس‌از سمپاشی، میوه چیده شده باشد، مصرف الکل، تن‌پروری و دوری از ورزش، هوای آلوده به‌ویژه به بنزن‌، برخی بیماری‌ها، ریز‌گردها و رادیو‌اکتیوها در پیدایش سرطان نقش بزرگی دارند.

در پژوهشی بر روی موش‌ها، پژوهشگران همچنین دریافتند که بد‌خوابی نیز در پیدایش و پیشرفت سرطان نقش چشمگیری دارد.

محققان می‌گویند: از دیدگاه ژنیتیک، در زنان دارای ژن BRCA-1 یا BRCA-2 که پیش‌ از سال۱۹۴۰ متولد شده‌اند، بسیار کمتر از افرادی که پس‌ از سال ‌۱۹۴۰ زاده شده‌اند، دچار سرطان‌ پستان می‌شوند و این به‌ خوبی نقش تغییر شیوه‌ زندگی، خورد و خوراک و ماشینی‌شدن را در پیدایش سرطان‌ها نشان‌ می‌دهد.

به گفته آن‌ها، آلوده‌بودن به میکروب و خوردن ترشی‌ها و شورها مانند ترشی‌سیر و خیارشور که نیترات بسیار دارند، یکی‌ از دلیل‌های پیدایش سرطان‌ معده است.

همچنین محققان اظهار کردند که قند و‌ شکر تصفیه‌ شده و آرد‌ سفید در پیدایش و پیشرفت بیماری سرطان نقش بسیار چشمگیری دارند و از این‌ رو در بیماران دچار دیابت، سرطان بیش‌ از غیر‌دیابتی‌ها دیده می‌شود. البته این مسئله در‌ باره‌ قند میوه‌ها و سبزی‌ها نیست. از این‌رو استفاده از قندهای تصفیه‌ شده آسیب‌رسان هستند.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۷ مهر ۱۳۹۴ / ۱۲:۵۶
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 94070704324
  • خبرنگار :

برچسب‌ها