فرماندار دزفول گفت: علیرغم همه این فشارهای طاقتفرسا و کمرشکن و بمبارانهای وحشیانه، هر روز پس از هر بمباران، ساخت و ساز و بازسازی در دزفول آغاز میشد که شاید میتوان گفت این موضوع در تاریخ جنگهای صد ساله اخیر نیز بیبدیل بوده است.
حبیب آصفی در گفتوگو با ایسنا- منطقه خوزستان، توضیح داد: در مقابله با تمام بحرانهایی که دشمن برای انقلاب تراشید و مقابله با تلاشهای وسیعی که ضدانقلاب و آمریکاییها و کسانی که به دنبال تحریک اقوام و جمعیتهای بومی بودند، و همچنین در مبارزه با حرکتهای تجزیهطلبانه و دفاع از آرمانهای انقلاب و امام(ره)، دزفول شهری پیشتاز بوده است.
وی ادامه داد: در دوران دفاع مقدس نیز دزفول یک نقطه استراتژیک بوده است. چنانچه از این مسیر نقطه نفوذی پیدا میشد جاده تهران قطع میشد و استانهای جنوبی و غربی به ویژه خوزستان آسیب میدیدند. به نوعی تمام فشار عراق پس از تصرف خرمشهر، برای تصرف قسمتهایی از اندیمشک و حتی دزفول در جبهههای جنگ اعمال شد اما پس از مشاهده مقاومت و پایداری جانانه مردم در سه حوزه اندیمشک، دزفول و شوش، دشمن عقدههای خود را با بمباران وسیع بر سر دزفول خالی کرد.
آصفی گفت: علیرغم همه این فشارهای طاقتفرسا و کمرشکن و بمبارانهای وحشیانه، هر روز پس از هر بمباران، ساخت و ساز و بازسازی در دزفول آغاز میشد که شاید میتوان گفت این موضوع در تاریخ جنگهای صد ساله اخیر نیز بیبدیل بوده است. پدیده بازسازی فوری بعد از جنگ، به ایران و به شهر دزفول منحصر است و قطعا شخصیت بزرگی چون آیت الله قاضی در دزفول نماد این عشقورزی و مقاومت انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی بود.
وی افزود: ثمره این همه مقاومتها و پایداریها را نیز مشاهده کردیم و دشمن دست از پا درازتر از سرزمین ما عقبنشینی کرد. نقش جوانان، بسیجیان، آحاد مردم، بازاریان و سایر اقشار جامعه را نمیتوان در عرصه مقاومت نادیده گرفت. همه گروهها و اقشار جامعه در این زمینه نقش داشتند و در دفاع مقدس هیچ کسی از هیچگونه تلاشی فرو گذار نکرد. برجستهترین عملیات دوران دفاع مقدس که فتحالفتوح بوده، عملیات فتحالمبین است که عملا در منطقه شوش و اندیمشک و دزفول صورت گرفت. عملیات فتحالمبین آغاز موفقیتهای بزرگی در جنگ بود که به شکست کامل رژیم بعث عراق منجر شد.
فرماندار دزفدل خاطرنشان کرد: واقعیت این است که به نظر میرسد باید برخی از حقایق و مشکلات خوزستان، دردها، رنجها، محنتها و سختیهای این استان توسط بزرگان خوزستانی از جمله سرداران هشت سال دفاع مقدس مانند سردار رضایی و سردار رئوفی و سایر سرداران بزرگ، پیگیری شود و بزرگان بیش از این در احیای خوزستانی که همه هستی خود را برای دفاع مقدس داد، نقش خود را ایفا کنند.
وی ادامه داد: با همه اینها ما هنوز نتوانستهایم عقبماندگی دوران بازسازی را جبران کنیم. ضمن اینکه 20 تا 30 سال از زمان توسعه متعارف سایر استانها نیز عقب افتادهایم و مردم همچنان چشمانتظار کمکهای ملی هستند. مردم خوزستان به دلایل متعدد و فداکاری هایشان، انسانهایی بیادعا هستند اما این حق طبیعی آنها است که از بزرگان انتظار توجه بیشتر داشته باشند. علیرغم تاکید و فرمایش مقام معظم رهبری درباره خوزستان، به خصوص برای طرح 550 هزار هکتاری کشاورزی، همچنان که میبینیم متاسفانه نه بازسازی درستی صورت گرفت و نه صنعت و کشاورزی احیا شد و به زیرساختها نیز توجه اساسی نشده است.
آصفی گفت: البته دولت به اندازه بضاعت خود کمک میکند اما عقبماندگیهای استان خوزستان بسیار زیاد است. اگر صادقانه به مردم خود پناه بیاوریم و برای افراد متمول و سرمایهدار خوزستانی که در اقصی نقاط کشور هستند، نوعی امنیت اقتصادی ایجاد کنیم و از بخش خصوصی پشتیبانی داشته باشیم، میتوان امیدوار بود کاری که دولت ممکن است در 30 سال انجام دهد، توسط بخش خصوصی در 5 سال انجام شود.
انتهای پیام