سامسونگ 9 سال متوالی است که پرفروشترین برند تلویزیون در دنیاست و در ادامه سیر تکاملی تولید تلویزیونهای خود، موفق شده تلویزیون دوستدار محیطزیست را نیز روانه بازار کند.
به گزارش سرویس بازار ایسنا، در میان مواد موجودی که در صفحهنمایش تلویزیون کاربرد دارند، تا مدتها کادمیوم تنها راهحل برای تکنولوژی نانو کریستال بود. حالا بعد از سالها تحقیق، سامسونگ با همکاری دو صنعت پیشرو در عرصه نیمههادیها و تلویزیونها، پروژه نانو کریستال را توسعه داده و توانسته مادهای را تولید کند که برای انسان و محیطزیست ضرری نداشته باشد.
فناوری انحصاری نانو کریستال فاقد کادمیوم به کار رفته در تلویزیون SUHD سامسونگ نتیجه سالها تحقیق در بخش R&D این تولیدکننده تلویزیون در دنیاست. سامسونگ از سال 2001 روی ساخت نانو کریستال و کاربرد آن در نمایش تصویر، مطالعات خود را آغاز کرد و حالا با دستیابی به تکنولوژی نانو کریستال فاقد کادمیوم این امکان را دارد تا به تولید دقیق رنگها بپردازد.
نانوکریستال فاقد کادمیوم از ذرات نیمههادی جدیدی ساخته شده که با توجه به اندازه ذرات، طیف وسیعی از رنگهای متنوع را ساطع میکند. تلویزیون SUHD سامسونگ به دلیل مجهزبودن به این تکنولوژی دارای قدرت نمایش رنگ قابل ملاحظهای است. نانو کریستال انحصاری سامسونگ ساختار یکپارچهای ارائه میدهد و از هرگونه نقص در هنگام نمایش تصویر جلوگیری میکند. این تکنولوژی از مواد فرار نانو کریستال در مقابل اکسیدهشدن محافظت میکند.
کادمیوم چیست؟
کادمیوم در جدول تناوبی عنصرهای شیمیایی «مندلیف» با نشان Cd و با عدد اتمی 48 معرفی شده است. این عنصر شیمیایی برای سلامتی انسان مضر بوده و استنشاق بلندمدت آن منجر به مسمومیت و عوارض جانبی برای سلامتی انسان است. سامسونگ تنها برندی است که از تکنولوژی نانوکریستال فاقد عنصر کادمیوم در تلویزیونهای جدید خود استفاده میکند. گفتنی است اتحادیه اروپا استفاده از نانوکریستال را از سال 2018 ممنوع کرده است.
مصرف بهینه برق در SUHD
روشنایی SUHD از مدلهای سال گذشته 1.5 تا 2.5 برابر بیشتر است ولی همان میزان مصرف برق را دارد که این دستاورد، ناشی از بهبود ساختار پنلی و الگوریتم آنالیز تصویر انحصاری سامسونگ است. از دیگر ویژگیهای این محصول دوستدار محیطزیست سامسونگ میتوان به مصرف برق بهینه این تلویزیون اشاره کرد. در ساخت تلویزیونهای SUHD از لامپهای LED بدون جیوه استفاده شده است. از سوی دیگر بهرهگیری از حسگر زیستمحیطی که نور پسزمینه را با توجه به نور محیطی تنظیم میکند موجب شده تا در مصرف برق صرفهجویی شود.
انتهای پیام