رابطه طراحی صنعتی و زندگی بررسی می‌شود

دوازدهمین نشست از مجموعه نشست‌های هنر و زندگی روزمره شهری با عنوان «طراحی صنعتی و زندگی روزمره» برگزار می‌شود.

دوازدهمین نشست از مجموعه نشست‌های هنر و زندگی روزمره شهری با عنوان «طراحی صنعتی و زندگی روزمره» برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، این نشست پژوهشی تلاش می‌کند تا کارکردهای طراحی صنعتی در فضاهای شهری را تبیین کند. طراحی محصول، فرآیندی است که برای زیست انسان ابزار می‌سازد، ابزارسازی نیز ابعاد احساسی و روحی زیست بشر را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

در بخش نظریه‌ی این نشست، آیدین مهدی‌زاده درباره «طراحی صنعتی و فرهنگ عامه» سخن خواهد گفت، این‌که تا چه میزان فرهنگ عامه در طراحی صنعتی پررنگ است و دانش‌آموختگان طراحی مدارس ایران تا چه حد به زندگی روزمره و فرهنگ عامه پرداخته‌اند.

در بخش مطالعه، بابک امرایی به «رویکرد و روش‌شناسی در طراحی محصول برای فضاهای شهری» خواهد پرداخت. تأکید او در این بخش بر چگونگی طراحی تجهیزات شهری و مبلمان شهری است، چیزی که نیازمند آن است تا طراحان نیازهای کاربردی، فرهنگی و برنامه‌های شهر را به‌درستی بشناسند.

در بخش تجربه نیز بابک یوسف‌شاهی - طراح صنعتی - به «مسؤولیت طراحانه در پروژه‌های شهری» خواهد پرداخت. جایی که طراحان صنعتی تلاش می‌کنند تا مفاهیم و عملکردهای نوینی را از طریق خلق محصول بیان کنند. یوسف‌شاهی در این نشست به برخی پروژه‌های طراحی خود و تجربه‌های حاصل از آن‌ها اشاره خواهد.

علاقه‌مندان برای حضور در این برنامه می‌توانند چهارشنبه، 25 شهریورماه ساعت 17 به تالار استاد امیرخانی خانه هنرمندان ایران مراجعه کنند.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۳ شهریور ۱۳۹۴ / ۱۵:۵۳
  • دسته‌بندی: تجسمی و موسیقی
  • کد خبر: 94062314784
  • خبرنگار :