پروفسور رابرت لنگر، پدر علم مهندسی بافت، عضویت در هیئت دبیران مجله Progress in Biomaterials دانشگاه آزاد اسلامی را پذیرفت.
به گزارش سرویس علمی ایسنا، پروفسور رابرت لنگر از دانشگاه MIT آمریکا با h-index 211، طی مراسمی در پژوهشگاه رویان سومین جایزه مرحوم کاظمی آشتیانی را دریافت کرد.
پراستنادترین دانشمند علم مهندسی در این مراسم دعوت دکتر حمید میرزاده، مدیر مسئول و سردبیر مجله Progress in Biomaterials را برای عضویت در هیئت دبیران مجله یادشده، پذیرفت. این مجله از سال 2012 میلادی توسط ناشر اسپرینگر (Springe) در آلمان چاپ میشود و وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی است.
بر اساس این گزارش، پروفسور رابرت لنگر، رئیس آزمایشگاه لنگر در موسسه فناوری ماساچوست (ام آی تی) از مشهورترین دانشمندان جهان در رشته مهندسی شیمی است که با انتشار بیش از ۱۳۰۰ مقاله علمی، هزار اختراع و تاسیس ۳۰۰ شرکت دانشبنیان از سوی مجله بوستون گلاب، لقب باهوشترین مرد بوستون را دریافت کرده است.
پروفسور لنگر، ایده مهندسی بافت با استفاده از داربستهای پلیمری زیست تخریب پذیر، فاکتورهای رشد و سلولها را که با هم میتوانند یک عضو را بازسازی کنند، در دهه 80 میلادی مطرح کرد.
وی بنیانگذار رشته مهندسی بافت در جهان است و به تازگی خبری از وی منتشر شده است که نشان میداد وی موفق به کاشت گوش انسان روی بدن یک موش شده است. پروفسور لنگر همچنین تا کنون جوایز بزرگ متعددی را از مقامات بلندپایه کشورها و مراکز علمی مختلف دریافت کرده و یکی از چهار فرد زندهای است که موفق به کسب هر دو مدال ملی ایالات متحده در حوزه علوم و فناوری شده است.
انتهای پیام