نماینده مردم سمنان و مهدی شهر در مجلس اظهار کرد: تا احزاب پایدار و ساختار درست حزبی در کشور نداشته باشیم نمیتوانیم به وجود منشور اخلاقی انتخابات و عمل به آن امیدوار باشیم.
علیرضا خسروی در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، خاطر نشان کرد: منشور اخلاقی انتخابات در کشور یک ضرورت است و باید به آن پرداخت و از پیش از برگزاری انتخابات کاندیداها بر اساس آن باید محک زده شوند و عملکردشان مورد بررسی قرار گیرد.
وی افزود: هزینههای انتخاباتی و شعارهای کاندیداها پیش و حین برگزاری انتخابات ونحوه هزینه کرد ودریافت اعتبارات مالی از سوی آنها موضوعی است که باید قبل از برگزاری انتخابات مورد توجه باشد، همچنین انطباق شعارهای انتخاباتی افراد با حدود اختیارات قانونی و توانمندی های شخصی آنها نیز در منشور اخلاقی انتخابات قابل بررسی است.
این عضو کمیسیون عمران مجلس با اشاره به راه اندازی شعب ویژه تخلفات انتخاباتی گفت: عملکرد این شعب تا امروز قاطعیت و سرعت مناسب را نداشته و شاید منشور اخلاقی انتخابات از برخی تخلفات جلوگیری کند.
وی تاکید کرد: در شرایط فعلی که احزاب یا ماندگاری مناسب ندارند یا اساسا تنها برای انتخابات تشکیل میشود شاید لازم است وزارت کشور منشور اخلاقیای برای انتخابات تدوین کند تا افراد و کاندیداها بر اساس آن در انتخابات حاضر شوند و جامعه بداند بر اساس آن منشور کدام جریان و کاندیداها بر اساس قانون حرکت نکرده است و در انتخاب آن قضاوت درست داشته باشد.
انتهای پیام