معاون درمان وزیر بهداشت خبر داد

کمبود 2000 تخت اورژانس در 120 بیمارستان پرمراجعه کشور

معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در 120 بیمارستان پرمراجعه کشور 2000 تخت اورژانس کمبود داریم که تا یک‌سال آینده این مسئله جبران خواهد شد.

معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در 120 بیمارستان پرمراجعه کشور 2000 تخت اورژانس کمبود داریم که تا یک‌سال آینده این مسئله جبران خواهد شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) - منطقه زنجان، دکتر محمد حاجی‌آقاجانی در حاشیه افتتاح کلینیک ویژه زنجان، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از اردیبهشت‌ماه سال گذشته و با اجرای طرح تحول نظام سلامت، اتفاقات مهمی در حوزه ارائه خدمات درمانی صورت گرفت و دانشگاه‌های علوم‌پزشکی فعالیت خود را با هشت برنامه آغاز کردند.

وی افزود: یکی از این برنامه‌ها حمایت از ویزیت‌های سرپایی و فعالیت کلینیک‌های ویژه تخصصی و فوق‌تخصصی است. از جمله مزیت‌های این مراکز ارائه خدمات درمانی در فضای خوب و مجهز و با امکانات مدرن توسط اساتید دانشگاه‌های علوم‌پزشکی و پزشکان متخصص و فوق‌تخصص با کمترین هزینه است.

آقاجانی تاکید کرد: در مجموع 600 میلیارد تومان برای تاسیس این کلینیک‌های ویژه هزینه شده است و تلاش می‌شود طی یک سال آینده مجموعه این کلینیک‌های ویژه در سطح کشور به بهره‌برداری برسند تا خدمات بخش دولتی با کیفیت و ارزان در دسترس مردم قرار گیرد.

معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: با نظرسنجی‌های صورت گرفته میزان رضایت‌مندی مردم از بیمارستان‌های دولتی پس از آغاز به کار طرح تحول سلامت بیش از 80 درصد بوده است.

آقاجانی با اشاره به کمبود جدی تخت اورژانس در کشور خاطرنشان کرد: در 120 بیمارستان کشور که تعداد زیادی از مراجعین را دارند، 2000 تخت اورژانس کم داریم که طی یک سال آینده این کمبود جبران خواهد شد.

معاون درمان وزیر بهداشت در خصوص کمبود نیروی پرستار نیز تصریح کرد: کمبود نیروی پرستاری امری جدی است؛ به طوری که در حال حاضر به ازای هر تخت بستری یک پرستار وجود دارد و برای رسیدن به نقطه استاندارد این میزان باید دو برابر شود.

آقاجانی در آیین افتتاح کلینیک ویژه زنجان نیز اظهار کرد: با افتتاح کلینیک‌های ویژه تخصصی و فوق‌تخصصی، توجه به خدمات سرپایی و خدمات درمانی که نیاز به بستری شدن ندارند، به خوبی در دستور کار قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه هزینه کمتر و بازدهی بیشتر از ویژگی‌ها و امتیازات این کلینیک‌های ویژه تخصصی است، گفت: پزشکان متخصص و فوق‌تخصص به صورت تمام‌وقت در این مراکز حضور خواهند داشت تا به صورت تمام‌وقت در بخش دولتی فعالیت داشته باشند. امسال 250 کلینیک تخصصی و فوق‌تخصصی با 6000 مطب تخصصی در سراسر کشور و با اولویت مناطق محروم راه‌اندازی می‌شود تا خدمات بهداشتی و درمانی را با حداقل هزینه به مراجعین ارائه دهد.

معاون درمان وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: با تمهیدات صورت گرفته سایر خدمات پاراکلینیکی، آزمایشگاهی و داروخانه‌ای در کنار این کلینیک‌های ویژه تخصصی فعالیت خواهند داشت تا مراجعین بسته کامل درمانی را از این مراکز دریافت کنند.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۱ شهریور ۱۳۹۴ / ۱۵:۵۶
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 94061107484
  • خبرنگار :