چرا ایوبی در برابر 20:30 قرار گرفت؟

ریاست سازمان سینمایی این روزها در پی اعلام خبر برگزاری جشنواره‌ی فیلم ایران در اردیبهشت‌ماه و فیلم فجر در بهمن‌ماه، مورد موج انتقاد برخی رسانه‌های خاص قرار گرفته است، انتقادهایی که باعث شد در یک اقدام بی‌سابقه، حجت‌الله ایوبی در سه روز پشت سرهم به این روند واکنش صریح نشان بدهد.

ریاست سازمان سینمایی این روزها در پی اعلام خبر برگزاری جشنواره‌ی فیلم ایران در اردیبهشت‌ماه و فیلم فجر در بهمن‌ماه، مورد موج انتقاد برخی رسانه‌های خاص قرار گرفته است، انتقادهایی که باعث شد در یک اقدام بی‌سابقه، حجت‌الله ایوبی در سه روز پشت سرهم به این روند واکنش صریح نشان بدهد.

به گزارش خبرنگار سینمایی ایسنا، در حالی حجت‌الله ایوبی - رییس سازمان سینمایی - شهریور ماه سال گذشته، مهم‌ترین سیاست برای تنش‌زدایی و عبور از بحران‌ها در سینما را سیاست «صبر ایوب» دانسته و گفته بود: «من، ایوبی هستم و فکر می‌کنم، این سیاست کارساز بوده است.» که چندی قبل اعلام کرده بود که امسال دیگر از موضع سکوت بیرون می‌آید و هرجا لازم باشد درباره مشکلات سینما سخن می‌گوید.

او اخیرا هم در گفت‌وگویی با ایسنا درباره‌ی ادامه موضع سکوتش گفته بود: «تمام هدف ما کمک به سینما است و هر جا لازم به صبر و سکوت بوده، چنین کرده‌ایم و هرجا لازم به سخن گفتن بوده‌، حرف زده‌ایم و همچنان صبر می‌کنیم اما اگر مسائلی که مطرح می‌شود به سینمای ما لطمه بزند، قطعا سکوت نخواهیم کرد.»

اما به هرحال حجت‌الله ایوبی در یک اقدام بی‌سابقه، در سه روز پشت سرهم در سایت شخصی‌اش و در یک نامه سرگشاده به برخی حواشی جشنواره‌ی فیلم ایران که در برنامه تلویزیونی 20:30 به آن پرداخته شده است،واکنش نشان داد.

رییس سازمان سینمایی شنبه 31 مرداد ماه در نامه‌ای به رییس سازمان صدا و سیما، از آن‌چه رویکرد تخریبی بخش خبری "20:30" توصیف کرده است، گله کرد.

و روز بعد در پی تکرار مباحث دوباره‌ای درباره‌ی "جشنواره‌ی فیلم ایران" برنامه 20:30 در سایت شخصی‌اش نوشت:« این روزها نشر یک خبر نادرست در رسانه‌ها سبب شد تا برخی از مدیران سابق سینمایی و غیرسینمایی گذشته، فریاد وانقلابا سردهند. آنها البته از برنامه‌هایمان برای برگزاری جشنواره فجر باشکوه به‌خوبی آگاهند. آنها همچنین نیک می‌دانند که مرادمان از ایران نگاه ایرانی در سینماست نه پرچمی که آنها به نام مکتب ایرانی در برابر مکتب اسلام ناب محمدی برافراشتند. از این دوستان می‌خواهم که نگذارند از مدیریت انقلابی و ارزشی آنها پرده برداریم.»

و اما امروز در سومین روز پیاپی،حجت‌الله ایوبی که گویا روز گذشته خبرنگار این بخش خبری در دفترش در سازمان سینمایی با او مصاحبه‌ای گرفته است در نوشتاری مبسوط به چگونگی انتشار این مصاحبه که ناقص پخش شده، انتقاد کرده است و در انتهای این مطلب آورده است: «من بازهم گرفتار دوربین نامحرم 20 و 30 شده بودم. اگر دیروز با تردید می‌گفتم امروز با اطمینان می‌گویم که به دوربین 20 و30 اعتماد نکنید.»

به گزارش ایسنا، درحالی صدا و سیما اینگونه مقابل ریاست سازمان سینمایی قرار گرفته است که چندی پیش جلسات مثبتی در زمینه پخش تیزرهای تلویزونی در صدا و سیما برگزار شد و نتایج مثبتی داشت و در عین حال کارگروه‌ مشترکی بین صداو سیما و سازمان سینمایی از سال گذشته تشکیل شده بود.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲ شهریور ۱۳۹۴ / ۱۵:۳۳
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 94060201316
  • خبرنگار : 71091