مراسم امضای موافقتنامه ارایه خدمات ترابردپذیری شماره بین اپراتورهای تلفن همراه و اعطای پروانه سراسری انتقال داده مبتنی بر فناوری بیسیم برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ایسنا، مراسم امضای موافقتنامه ارایه خدمات ترابردپذیری شماره بین اپراتورهای تلفن همراه و اعطای پروانه سراسری انتقال داده مبتنی بر فناوری بیسیم با حضور وزیر ارتباطات، معاونان و مدیران عامل سه اپراتور تلفن همراه کشور در سالن شهید قندی وزارت ارتباطات برگزار شد.
سرمایهگذاری 640 میلیاردی برای تغییر اپراتور موبایل توسط مردم
وزیر ارتباطات از سرمایهگذاری 640 میلیارد ریالی برای اجرای طرح ترابرد پذیری شماره تلفن همراه خبر داد و گفت: سال گذشته در چنین روزهایی به اپراتورها مجوز ورود به مقطع بالاتر ارتباطی داده شد و بدین واسطه با اجرای خوب این فرآیند توسط اپراتورها اکنون تحول بزرگی در مصرف دیتا همراه ایجاد شده است.
وی ادامه داد: برای اجرای این طرح شرکت ارتباطات زیرساخت نیز همکاری خوبی داشته و در نهایت کار به گونهای پیشرفت که برای تامین پهنای باند مورد نیاز مردم و اپراتورها هیچ مشکلی ایجاد نشد.
واعظی در ادامه صحبتهای خود با تاکید بر لزوم رقابت میان اپراتورها اظهار کرد: سیاست ما رقابت سالم است و تلاش داریم جلوی انحصار را بگیریم چرا که با این کار همه سود میکنند و انحصار نتیجهای غیر از رکود و ضرر برای بخشهای مختلف نداشته و هیچ نوآوری در آن نیست.
واعظی در بخش دیگری از صحبتهای خود با تاکید بر این که لازم است خدمات به گونهای باشد که علاوه بر کیفیت خوب تعرفهی عادلانهای نیز داشته باشند گفت: البته در این میان لازم است که شرکتها نیز درآمد مناسبی داشته باشند تا بتوانند فرآیند توسعه را دنبال کنند. شرکتی که نتواند درآمدزایی داشته باشد نمیتواند خدمات خوبی به مردم ارائه کند.
وی با اشاره به این که با اجرای طرح ترابردپذیری شماره تلفن همراه رقابت بیشتری میان اپراتورهای تلفن همراه ایجاد میشود، متذکر شد: سرمایهگذاری که طی سالهای گذشته اپراتورهای موبایل برای توسعه انجام دادهاند رقم خوبی است و در کل سرمایهگذاری در زمینه ICT در کشور رقم بالایی دارد و اکنون نیز برای اجرای طرح ترابرد پذیری شمارهها به غیر از بخشهای زیرساختی و امنیتی توسط اپراتورها و سازمان تنظیم مقررات حدود 640 میلیارد ریال سرمایهگذاری برای این بخش در نظر گرفته شده که البته ممکن است این رقم بالا نباشد اما حاصل این کار به گونهای خواهد بود که مردم برنده اصلی آن خواهند بود.
وی همچنین یادآور شد: شروع این طرح در ایران با تاخیر صورت گرفته و کشورهای مختلف در این حوزه 10 تا 12 سال قبل آغاز به فعالیت کردهاند و اکنون بیش از 70 کشور دنیا چنین طرحی را اجرا کردهاند.
واعظی همچنین به ورود اپراتورها به حوزه TDLTE اشاره کرد و گفت: به واسطه اجرای این طرح نیز تحولات عظیمی ایجاد خواهد شد.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به ارائه مجوز پروانه وایمکس سراسری به ایرانسل اظهار کرد: اکنون در کشور بیش از یک میلیون و 200 هزار مشترک وایمکس وجود دارد که کمک به سراسری شدن خدمات وایمکس، به گسترش ضریب نفوذ اینترنت کمک خواهد کرد.
وی همچنین به بحث رقابت اپراتورها اشاره و اظهار کرد: تاکید ما بر آن است که رقابتهای صورت گرفته سالم و دوستانه باشد ما به طور کلی با رقابت تخریبی مخالفیم و توسعه ما اپراتورها آن است که تا میتوانند تبلیغ کنند ولی به هیچ عنوان اپراتور دیگری را تخریب نکنند.
واعظی یادآور شد: زمانی از سوی اپراتورها پیامکهای تخریبی متعددی ارسال میشد اما به دنبال انتقادات متعدد ما اکنون این پیامکها کمتر شده یا حداقل برای ما ارسال نمیشود.
انتهای پیام