معاون وزیر بهداشت کشور تاجیکستان و هیئت همراه در ادامه سفر خود به شیراز، از بخش پیوند و بیمارستان در حال احداث بوعلی سینا دیدن کردند.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه فارس، در این بازدید، هیئت تاجیکستانی با حضور در یکی از عملهای جراحی در حال انجام، از نزدیک با شیوه کار جراحان آشنا شدند.
عضو تیم پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی شیراز در حاشیه دیدار وزیر بهداشت تاجیکستان از بخش پیوند، گفت: وزارت بهداشت تاجیکستان به دنبال مدل موفقی در پیوند بودند و از طریق بیماری که در این بخش، جراحی شده بود، با بخش پیوند دانشگاه علوم پزشکی شیراز ارتباط برقرار کردند.
سامان نیکاقبالیان ادامه داد: تیم پیوند دانشگاه علوم پزشکی شیراز از حدود شش ماه پیش، همکاری خود با وزارت بهداشت تاجیکستان را آغاز کرده و تاکنون هفت پیوند کبد در این کشور با همکاری بخش پیوند کبد دانشگاه علوم پزشکی شیراز انجام داده که در آسیای میانه بینظیر بوده است.
نیکاقبالیان گفت: وزارت بهداشت تاجیکستان اکنون تمایل به همکاری در تمام رشتههای پزشکی با دانشگاه علوم پزشکی شیراز دارد.
وی با بیان اینکه در راستای تعامل بیشتر، از طریق تبادل استاد و دانشجو، در سطوح تخصصی موضوع دنبال میشود، گفت: ما علاوه بر تاجیکستان با دیگر کشورها نیز همکاری داریم از جمله مرکز خیریه پیوند و اورولوژی در ایالت سند در شهر کراچی و همچنین در آینده نزدیک همکاریهای با بیروت در خارطوم خواهیم داشت.
به گزارش ایسنا، بیمارستان در حال احداث بوعلیسینا قرار است طی یکسال آینده آماده بهرهبرداری شود.
این مرکز درمانی تخصصی، دارای 23 اتاق عمل و بخش دیالیز آن دارای 80 تخت است.
آماده انتقال دانش به تاجیکستان و سایر کشورها هستیم
رئیس بخش پیوند بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در دیدار با معاون وزیر بهداشت تاجیکستان و هیئت همراه از آمادگی این بخش برای انتقال دانش پیوند به تاجیکستان و سایر کشورها گفت.
پرفسور سیدعلی ملکحسینی گفت: بخش پیوند شیراز برای آموزش دانشجویان و راهاندازی مرکز پیوند و سایر تخصصها در کشور تاجیکستان آمادگی دارد.
وی با بیان اینکه دو کشور ایران و تاجیکستان، از کشورهای فارسی زبان جهان بهشمار میروند، انتقال دانش تخصصی پیوند را یک وظیفه انسانی دانست و تاکید کرد: ما برای این کمکهای علمی و پزشکی هیچ چشمداشت مالی نداریم.
رئیس بخش پیوند بیمارستان نمازی شیراز ادامه داد: سالانه قریب 600 پیوند کبد در بخش پیوند شیراز انجام میشود که در دنیا کم نظیر است.
وی با بیان اینکه اکنون در این بخش متخصصانی از کشورهای عراق و سودان، مراحل آموزش تخصصی را طی میکنند، گفت: در آینده نزدیک شاهد حضور متخصصانی از کشورهای اروپایی برای کسب دانش در این بخش خواهیم بود.
ملکحسینی با اشاره به روند احداث بیمارستانهای تخصصی بوعلیسینا و سرطان در شیراز، گفت: با راهاندازی این بیمارستانها، یک هزار و 300 تخت آماده ارائه خدمات درمانی به مردم خواهد بود.
انتهای پیام