اخراج 30 هزار پرستار غیراروپایی از انگلیس

طبق قوانین جدید مهاجرت در انگلیس تعدادی از پرستاران خارجی مشغول به فعالیت در این کشور، مجبور هستند به کشورهای خود بازگردند.

طبق قوانین جدید مهاجرت در انگلیس تعدادی از پرستاران خارجی مشغول به فعالیت در این کشور، مجبور هستند به کشورهای خود بازگردند.

به گزارش سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، بیش از 30 هزار پرستار از هند، فیلیپین و دیگر کشورهای غیراروپایی که در مراکز درمانی انگلیس مشغول به کار هستند، طبق قوانین جدید مهاجرت مجبور هستند این کشور را ترک کنند.

هند پس از فیلیپین دومین تامین‌کننده نیروی پرستار در انگلیس است با این وجود مرکز خدمات سلامت ملی انگلیس (NHS) با کمبود 15 هزار نیروی تمام وقت پرستار روبه‌روست.

«پیتر کارتر» از کالج سلطنتی پرستاری گفت: قوانین مهاجرت موجب بروز مشکل برای مرکز خدمات سلامت ملی انگلیس و دیگر مراکز خدمات‌ بهداشتی و درمانی می‌شود. زمانی که تقاضاها رو به افزایش باشد به کار گرفتن نیروهای کار از کشورهای دیگر سخت‌تر انجام می‌شود.

به این ترتیب قوانین جدی و سختی برای مهاجران غیراروپایی در نظر گرفته شده که یکی از آنها اختصاص حداقل دستمزد برای آنان است به این مفهوم که اگر نتوانند در سال حداقل 35 هزار پوند حق‌الزحمه دریافت کنند مجبور می‌شوند پس از شش سال انگلیس را ترک کنند.

دکتر کارتر گفت: پرستارانی که مدت شش سال در خدمات‌دهی بخش سلامت انگلیس مشارکت داشته‌اند باید این کشور را ترک کنند. اما محروم ماندن از مهارت و دانش آنان و استخدام نیروهای دیگر برای جایگزینی این پرستاران کاملا غیرمنطقی است.

به گزارش خلیج تایمز، این برنامه بخشی از اقدامات دولت انگلیس برای کنترل مهاجرت به این کشور است اما کالج سلطنتی پرستاری هشدار داده که حداقل تا سال 2017 بیش از 3300 پرستار مرکز خدمات سلامت ملی این کشور مشمول این قانون می‌شوند.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۶ مرداد ۱۳۹۴ / ۰۲:۴۰
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 94052614288
  • خبرنگار : 71432