در جلسه هیئت اجرایی شهرک تاکید شد

ضرورت پیگیری ایجاد کریدور علم و فناوری در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان

استاندار اصفهان گفت: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان یکی از کانون‌های اصلی ایجاد کریدور علم و فناوری است.

استاندار اصفهان گفت: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان یکی از کانون‌های اصلی ایجاد کریدور علم و فناوری است.

به گزارش سرویس علمی ایسنا منطقه اصفهان، رسول زرگرپور در سی‌امین جلسه هیئت اجرایی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان - شیخ بهایی گفت: این شهرک از افتخارات استان اصفهان است و مورد توجه مسئولان کشوری قرار دارد.

وی با بیان اینکه مرحله‌ تکامل این شهرک، منطقه‌ ویژه‌ علم و فناوری هست، اظهار کرد:‌ اگرچه استان‌های دیگر نیز به اهمیت منطقه‌ ویژه‌ علم و فناوری پی برده‌اند و متقاضی ایجاد این منطقه در استان‌های خود شده‌اند، اصفهان باید فرایند ایجاد کریدور علم و فناوری را باقوت و سرعت بیشتر دنبال کند.

استاندار اصفهان افزود: بنا به تائید معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هیچ مکانی مانند اصفهان نمی‌تواند برای ایجاد منطقه‌ ویژه‌ علم و فناوری مناسب باشد.

زرگرپور یکی از کانون‌های اصلی ایجاد کریدور را وجود شهرک علمی و تحقیقاتی برشمرد و افزود: خوشبختانه این شهرک در اصفهان با قوت در حال فعالیت است.

بر اساس این گزارش، در این جلسه که به ریاست استاندار اصفهان برگزار شد، پس از ارائه‌ گزارش عملکرد شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در سال ۹۳ و سه ماه اول سال ۹۴، در خصوص دستاوردهای جدید، اقدامات انجام‌شده در ارتباط با منطقه‌ ویژه علم و فناوری و همچنین برخی از موضوعات و چالش‌های اجرایی شهرک بحث و تبادل‌نظر شد.

بر اساس گزارش ارائه شده در این جلسه، تا پایان سال گذشته، ۴۰۴ واحد علم و فناوری در این شهرک استقراریافته‌اند و ۳۸۱ فضای اداری و کارگاهی نیز در شهرک وجود دارد.

تاکنون ۱۷۷ شرکت و موسسه‌ دانش‌بنیان در مراکز رشد فناوری و شهرک علم و تحقیقاتی اصفهان پذیرش‌ شده‌اند و پیش‌بینی می‌شود که تا پایان سال، ۵۲ شرکت دیگر نیز در این شهرک استقرار یابند.

همچنین تا پایان سال ۹۳، ۵۸۰۰ نفر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان مشغول به فعالیت بوده‌اند. از دستاوردهای جدید این شهرک در سال ۹۳ می‌توان به مشارکت بخش خصوصی برای ساخت برج فناوری به ارزش تقریبی ۴۰ میلیارد تومان، استقرار مپنا و هولدینگ و پرشین فولاد، بهره‌برداری و افتتاح ۸ ساختمان مربوط به شرکت‌های دانش‌بنیان و ایجاد ۹ صنعت و خط تولید مبتنی بر شرکت‌های دانش‌بنیان، برگزاری دهمین جشنواره‌ ملی شیخ بهایی، اقدام برای احداث برج فناوری توسط بخش خصوصی و طراحی شهرک علمی و تحقیقاتی مجازی و راه‌اندازی نسخه‌ مقدماتی آن با هدف حذف فاصله‌ فیزیکی بین شهرک و شرکت‌ها و مشتریان اشاره کرد.

.

اقدامات انجام‌شده‌ این شهرک در ارتباط با منطقه‌ ویژه‌ علم و فناوری شامل تصویب این منطقه در ۲۷ دی‌ماه ۹۳، ارتباط مستمر با دبیرخانه‌ شورای عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری (عتف)، حضور فعال در نشست‌های هم‌اندیشی مناطق ویژه‌ علم و فناوری کشور، تشکیل شورای مشورتی با حکم استاندار اصفهان، انتصاب نماینده‌ تام‌الاختیار استاندار، ارزیابی مرکز منطقه‌ای توسعه‌ مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری در اصفهان تحت نظر یونسکو است.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۹ مرداد ۱۳۹۴ / ۱۲:۲۴
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 94051910811
  • خبرنگار :