احمد مسجدجامعی گفت: سرویس «میراث فرهنگی» ایسنا وجهی زنده به این حوزه داد و آن را از حاشیه به متن آورد.
به گزارش خبرنگار بخش میراث فرهنگی ایسنا، این عضو شورای شهر تهران در چهلونهمین برنامهی تهرانگردیاش که در آستانهی «روز خبرنگار» برگزار شد، به چند رسانه رفت.
او و تیم تهرانگردیاش پس از حضور در ایسنا، عملکرد سرویس میراث فرهنگی این خبرگزاری را در حدی دانست که وجهی زنده به میراث فرهنگی داده و آن را از حاشیه به متن آورده است.
مسجدجامعی اظهار کرد: اگر گزارشهای ایسنا از کاخ «عشرتآباد» نبود، اصلا تفاهمنامهای برای حل مشکلات این بنا امضا نمیشد. به همین دلیل است که منشأ هر تصمیمگیری در شورای شهر و دستگاه قضایی، گزارشهای ایسنا است.
وی همچنین یادآوری کرد: سال گذشته بهمناسبت «روز خبرنگار» این تیم از مقبره «صوراسرافیل» دیدن کرد و این محل مورد توجه قرار گرفت. در زمان بازدید ما از این بنا، آن مکان در آستانه تصرف شدن بود، اما وقتی خبرنگاران و بخصوص ایسنا دربارهاش گزارش نوشت، مانع تصرفش شد.
او با اشاره به اینکه برای تبریک روز خبرنگار آمده است، ادامه داد: «ایسنا» نخستین خبرگزاری غیردولتی ایران است که خودم مجوز آن را دادم. این خبرگزاری به سرعت رشد کرد و شاید دلیل این رشد، اتکا کردن ایسنا بر نیروهای جوان بوده است. آنقدر سرعت رشد ایسنا زیاد بود که حتی عنوان «ایسنازدگی» را مطرح میکردند و همه اصرار داشتند که بگویند که خبرشان را از ایسنا نقل میکنند. بنابراین بیشترین نقل خبر از ایسنا است و به این دلیل به شما تبریک میگویم که بهعنوان یک خبرگزاری غیردولتی موفق عمل کردید.
این عضو شورای شهر تهران بیان کرد: پیشنهاد میکنم بخش «فرهنگ و هنر» ایسنا مثلا مذاکرات هستهای را از نظر فرهنگی بررسی کند تا مشخص شود این مذاکرات در حوزه فرهنگی چه ابعادی دارد. به نظر من، ایسنا ظرفیت انجام این کار را دارد تا دنیای جدیدی در فرهنگ و هنر باز شود.
وی در پایان تأکید کرد: کار شما خبرنگاران موجب میشود که موضوعها از سایه به آفتاب آورده شوند. این اتفاق سال گذشته برای یک چنار قدیمی در منطقه کن نیز افتاد و باعث شد که مصوبه شورای شهرسازی مانع دخل و تصرف در باغهای این منطقه شود.
مسجدجامعی همچنین اظهار امیدواری کرد که در آیندهی نزدیک، یکی از برنامههای تهرانگردی به بناهای هنری و حوزهی تئاتر اختصاص یابد.
انتهای پیام