«پینوکیا» شهره سلطانی آغاز شد

نمایش «پینوکیا» به کارگردانی شهره سلطانی شامگاه 15 مرداد ماه با حضور چهره‌های هنری همچون عباس جوانمرد، دکتر سریر، پریسا مقتدی و محمدرضا خاکی در تماشاخانه ایرانشهر افتتاح شد.

نمایش «پینوکیا» به کارگردانی شهره سلطانی شامگاه 15 مرداد ماه با حضور چهره‌های هنری همچون عباس جوانمرد، دکتر سریر، پریسا مقتدی و محمدرضا خاکی در تماشاخانه ایرانشهر افتتاح شد.

به گزارش ایسنا، اجرای آیین افتتاحیه نمایش «پینوکیا» را پیمان شیخی برعهده داشت، او با اشاره به اینکه شهره سلطانی با گریم پشت میکروفون می‌آید، از کارگردان نمایش دعوت کرد تا صحبتی با حضار داشته باشد.

سلطانی در سخنانی کوتاه از حضور دوستداران و اساتید تئاتر تشکر کرد و به آنها خوش‌آمد گفت.

سپس از عباس جوانمرد تقاضا شد تا صحبت کند و با حضورش در جایگاه سخنران، تمامی سالن به احترام وی ایستادند.

این پیشکسوت تئاتر خاطره‌ای ذکر کرد؛ او از تجربه‌های شیرین خود در تئاتر نقل کرد که چگونه توانسته با این هنر بزرگ درآمیخته شود.

در ادامه مراسم مجید سرسنگی، مدیر تماشاخانه ایرانشهر پشت میکروفون آمد و با بیان آنکه طبق عادت همیشگی دقایقی به ذکر نکات می‌پردازد، تاکید کرد قصد ندارد «مصدع اوقات» حضار باشد و تریبون را به دکتر سریر، هنرمند موسیقی سپرد.

سریر در مقام یکی از اساتید سلطانی سخنانش را به موضوع رابطه هنر و هنرمند اختصاص داد و گفت: یکی از نواقض هنر ما یک بعدی بودن آن است. جامعیتی برای کسی که کار هنری می‌کند لازم است تا فرد تاثیرگذار و ماندگاری باشد.

او با تاکید بر اینکه سلطانی در دو رشته هنری فعالیت داشته است، افزود: من همیشه پشتوانه‌ای در کار سلطانی می‌دیدم.

در ادامه این مراسم دکتر سریر و سرسنگی با اهدای لوحی ویژه، نورالدین حیدری ماهر و محمد قدس را به عنوان تهیه‌کنندگان رسمی تماشاخانه ایرانشهر معرفی کردند.

نمایش «پینوکیا» به کارگردانی شهره سلطانی و براساس نوشته استفانو بنینی و بازی پرستو گلستانی، محمد صادق ملک(ملکی)، محمد نادری، بهروز پناهنده، پوریا رحیمی سام، شهره سلطانی، هر روز ساعت 21:15 در سالن ناظرزاده تماشاخانه ایرانشهر روی صحنه می‌رود.

افتتاحیه نمایش پینوکیا

انتهای پیام

  • جمعه/ ۱۶ مرداد ۱۳۹۴ / ۱۰:۱۰
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 94051608923
  • خبرنگار :