پژوهشگاه مواد و انرژی الگویی برای ارتباط بیشتر صنعت و دانشگاه

رییس پژوهشگاه مواد و انرژی از امضای قراردادی با سازمان صنعت، معدن و تجارت البرز خبر داد و گفت: این توافق می‌تواند گامی برای ارتباط بیشتر علم و صنعت باشد.

رییس پژوهشگاه مواد و انرژی از امضای قراردادی با سازمان صنعت، معدن و تجارت البرز خبر داد و گفت: این توافق می‌تواند گامی برای ارتباط بیشتر علم و صنعت باشد.

سید محمد مهدی هادوی در گفت‌و گو با خبرنگار علمی ایسنا منطقه البرز، گفت: طبق توافق‌نامه صورت گرفته با سازمان صنعت، معدن و تجارت استان البرز اعضای هیأت علمی و دانشگاهی پژوهشگاه مواد و انرژی به کمک صنایع استان البرز می‌آیند.

وی افزود: حضور اعضای هیأت علمی پژوهشگاه در صنایع البرز کاملا رایگان بوده و به این صورت است که در هر هفته یا دو هفته یک روز با حضور در صنایع استان کمک‌های مشاوره‌ای را ارائه خواهیم کرد.

هادوی خاطرنشان کرد: علاوه بر حضور منظم، صنایع البرز در صورت بروز مشکل می‌توانند با پژوهشگاه ارتباط برقرار کنند تا با تعریف مساله برای مشکل به وجود آمده راه حلی از جانب اعضای متخصص پژوهشگاه ارائه شود.

وی ادامه داد: با توجه به تخصص اساتید و اعضای پژوهشگاه مواد و انرژی در مباحثی چون انرژی‌های تجدیدپذیر، پساب‌های صنعتی، مواد پیشرفته مثل سرامیک‌های مهندسی و فلزات پیشرفته در این زمینه‌ها می‌توانیم مشاوره‌های خوبی را به صنایع البرز ارائه کنیم.

رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی یادآور شد: از ابتدای توافق با سازمان صنعت، معدن و تجارت البرز تاکنون در شهرک‌های صنعتی اشتهارد به طور کامل وارد شده‌ایم و آماده همکاری با دیگر مراکز صنعتی البرز هستیم.

وی در خصوص دستاوردهای این ارتباط تاکید کرد: مشکل عمده‌ای که در ارتباط میان صنعت و دانشگاه وجود دارد عدم اعتماد دو طرف به یکدیگر است که از این طریق می‌توانیم در ابتدا اعتمادسازی کنیم و سپس ارتباط کاملی میان این دو بخش برقرار کنیم.

هادوی گفت: پژوهشگاه مواد و انرژی 78 عضو هیئت علمی دارد که تاکنون کارهای حضور همه این اعضا در بخش‌های مختلف صنایع البرز نهایی شده است.

وی در خصوص به کارگیری فارغ التحصیلان دانشگاهی در این پژوهشگاه خاطرنشان کرد: در شرکت‌های دانش بنیان وابسته به پژوهشگاه مواد و انرژی برای حل مسائل مختلف از دانش آموختگان دانشگاهها استفاده می‌شود که نقش موثری در تبدیل فناوری به ثروت دارد و می‌تواند انگیزه‌ای برای دیگر دانشجویان باشد.

هادوی در پایان گفت: توقع ما از صنایع این است تا مشکلات خود را به صورت پروژه تعریف و در اختیار مراکز علمی دانشگاهی قرار دهد تا پس از تعریف مساله در خصوص آن به کمک خود صنایع به حل آن بپردازیم.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۳ مرداد ۱۳۹۴ / ۱۲:۴۴
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 94051307416
  • خبرنگار :