رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی تاکید کرد

بحران و آلودگی آب باید دغدغه ملی شود

رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی گفت: مشکلی به نام بحران کمبود آب و آلودگی منابع آبی باید از یک مساله ستادی و دولتی به دغدغه‌ای ملی در کشور تبدیل شود.

رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی گفت: مشکلی به نام بحران کمبود آب و آلودگی منابع آبی باید از یک مساله ستادی و دولتی به دغدغه‌ای ملی در کشور تبدیل شود.

به گزارش خبرنگار ایسنا، احمد کبیری امروز - دوشنبه - در جریان بازدید رییس سازمان حفاظت محیط زیست از سازمان نظام مهندسی کشاورزی و جلسه مشترک مسئولان دو سازمان اظهار کرد: سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی می‌تواند به بهبود وضعیت بهره‌برداران بخش کشاورزی از طریق ورود فارغ‌التحصیلان به بخش و آموزش کشاورزان کمک کند که امیدواریم این امر در برنامه ششم جدی‌تر پیگیری شود و با تغییر نگاه و رویکرد همراه باشد.

وی افزود: مسائل زیست محیطی و بحران آب از حوزه یک دستگاه دولتی و ستادی باید خارج شود و به دغدغه‌ای ملی در کشور تبدیل شود، چرا که در حال حاضر نه تنها بحران کمبود آب در کشور وجود دارد بلکه وضعیت منابع آبی از نظر آلایندگی بسیار نگران‌کننده است و باید همه دستگاه‌های دولتی و مردم دست به دست هم دهند تا این مشکل حل شود، چرا که در حال حاضر بر اساس گزارشات رسیده سختی آب (EC آب) کرخه به 18 هزار رسیده است.

رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی تاکید کرد: سازمان حفاظت از محیط زیست می‌تواند از ظرفیت سازمان نظام مهندسی و کشاورزی و منابع طبیعی که بیش از 200 هزار عضو فارغ‌التحصیل در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا دارد در مسائل مرتبط با محیط زیست و حفظ منابع پایه آب و خاک استفاده کند.

وی اظهار کرد: سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی اقدامات قابل توجهی طی سال‌های اخیر فعالیت خود انجام داده است که می‌توان به راه‌اندازی شبکه توزیع نهاده‌های کشاورزی (کود و سم) اشاره کرد تا بتواند کود و سموم وارداتی به کشور را از مبدأ گمرکات کشور تا مصرف در مزارع کشاورزی مانیتورینگ رصد و کنترل کند.

به گفته کبیری استانداردسازی تولیدات کشاورزی یکی دیگر از الزامات این بخش است، چرا که سلامت محصولات کشاورزی با صحبت‌هایی که کارشناسان درباره سونامی سرطان در کشور مطرح می‌کنند ارتباط دارد و می‌تواند ارتقای سلامت محصولات کشاورزی از بروز این سونامی پیشگیری کند.

رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی در پایان پیشنهاد کرد که بخش اندکی از یارانه هزینه شده حدود 8000 میلیارد تومانی کشور در هر سال در حوزه آب و خاک را که صرف اجرای طرح‌هایی مانند آبیاری تحت فشار می‌شود، به پیوست نرم‌افزاری و آموزشی بهره‌برداران به بخش کشاورزی اختصاص داده شود تا اعضای سازمان نظام مهندسی کشاورزی نیز بتوانند از این طریق به اصلاح الگوی مصرف آب و نهاده‌های کشاورزی کمک کنند.

به گزارش ایسنا، در این مراسم معصومه ابتکار رییس سازمان حفاظت محیط زیست ضمن سخنرانی، از نقطه نظرات و پیشنهادات اعضای شورای مرکزی این سازمان در مسائل مختلف مرتبط با کشاورزی و محیط زیست مطلع شد.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۵ مرداد ۱۳۹۴ / ۱۳:۴۲
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 94050502445
  • خبرنگار : 71214