رئیس سازمان غذا و دارو گفت: در راستای سبک کردن فعالیتهای معاونتهای غذا و دارو و تمرکز بر فعالیتهای اصلی، بهتر است بخش مددکاری به مراکز خیریه واگذار شود.
به گزارش سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر رسول دیناروند، معاون وزیر بهداشت در مورد مساعدت و کمک به بیماران صعبالعلاج گفت: نباید این تصور وجود داشته باشد که اساس فعالیتهای ما در 30 - 40 میلیار تومان اعتباری است که اخذ کرده و بین دانشگاهها توزیع میکنیم، بلکه امدادرسانی ما به این بیماران در مدیریت صحیحی است که با اعتباری 2000 میلیارد تومانی انجام میدهیم.
وی با یادآوری درد و رنجها بیماران خصوصا بیماران صعبالعلاج، افزود:: همه تلاشهای مجموعه وزارت بهداشت در جهت کاستن از فشارهای ناشی از این مشکلات است.
دیناروند با بیان اینکه ناگزیریم و حتی بر ما واجب است که اگر کسی در پرداخت هزینه تهیه داروهای ضروری ناتوان بود، دستش را بگیریم، ادامه داد: در جهت حمایت از این افراد مساعدتهایی به بیمهها شده است؛ مدیریتی صحیح است که در سیاستگذاریهای خود دیدگاه چند وجهی داشته و تمامی جوانب را در نظر بگیرد.
معاون وزیر بهداشت در خصوص چگونگی تسریع در یاری رساندن به بیماران نیز گفت: در راستای سبک کردن فعالیتهای معاونتهای غذا و دارو و تمرکز بر فعالیتهای اصلی، بهتر است بخش مددکاری به موسسات خیریه واگذار شود.
بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، وی افزود: مراکز خیریه مطمئنی داریم که در مورد آنها حسابرسیهای دقیق انجام میشود و یقین هم داریم که تمام هزینههای خود را صرف بیماران صعب العلاج میکنند. اگر کارهای مددکاری را به آنها بسپاریم و اجازه هم بدهیم بررسیها توسط آنها صورت پذیرفته و کمکها از طریق آنها انجام شود، در روند یاریرسانی تسریع بعمل خواهد آمد.
رئیس سازمان غذا و دارو در پایان خاطر نشان کرد: برخی استانها این کار را شروع کردهاند و مدیریت اعتبار خود را در این حوزه به موسسات مطرحی سپردهاند که خدمات آنها بر همگان آشکار است.
انتهای پیام