سرمربی تیم ملی بسکتبال بانوان گفت: اختصاص تنها یک حق رای در مجمع انتخاباتی بسکتبال به بانوان باعث ناراحتی من شده و از آقایان میخواهم شایستگیهای بانوان را پیشتر از جنسیت آنها قرار دهند.
فریده هادوی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره فرصت یک ساله فدراسیون جهانی بسکتبال برای حضور بانوان با حجاب در میادین بینالمللی، تصریح کرد: فیبا یک فرصت دو ساله نه تنها به ایران، بلکه به تمام تیمهای محجبه داده است تا با برگزاری تورنمنتهای برون مرزی نظر فدراسیون جهانی را جلب کنند و نتایج بازخوردهای آن را در اختیار فیبا بگذارند تا فدراسیون جهانی در پایان دو سال این موضوع را به بحث بگذارد و ببیند با توجه به شرایط آیا حجاب مشکلی برای دیگر بسکتبالیستها ایجاد میکند یا خیر و تازه در آن زمان مجوز صادر میشود.
هادوی با تاکید بر این که راه سختی برای مجاب کردن فیبا وجود دارد، گفت: من به تازگی رییس کمیته آموزش، پژوهش و برنامهریزی فدراسیون بسکتبال شدهام. در این مدت از نزدیک دیدهام که واقعا فدراسیون برای بهبود شرایط بانوان تلاش میکند و فقط این موضوع نیست که به یک کشور بگوییم بیا با ایران بازی تدارکاتی انجام بده و آنها هم قبول کنند. باید یک تورنمنت رسمی برگزار شود و بازیها رسمیت داشته باشد و در چارچوب قوانین فیبا باشد و این نیست که با دو بازی فدراسیون جهانی را مجاب کرد. حال که با مسائل اجرایی آشنا شدهام، متوجه شدم که این موضوع یک برنامهریزی سنگین میخواهد و باید ببینیم توان فدراسیون و خود بخش بانوان چقدر است و تیمهای دیگر قبول میکنند با ما بازی کنند یا خیر که همین امر، موضوع را پیچیده میکند.
او با تاکید بر این که در زمان بی رییس بودن فدراسیون فرصت سوزی صورت گرفته است، اظهار کرد: در مدتی که فدراسیون رییس نداشت واقعا فرصت سوزی صورت گرفت و نتوانستیم از این زمان به درستی استفاده کنیم. امیدوارم که با حضور کادر جدید فدراسیون و آقای علی توفیق که توجه زیادی به بخش بانوان دارند بتوانیم به نتیجه برسیم. همکاری خوبی هم میان خانم کرم زاده و اعضای فدراسیون وجود دارد و تلاشهای همه جانبه ای وجود دارد. امیدوارم با این همکاری فرصت از دست رفته به نوعی جبران شود.
سرمربی تیم ملی بسکتبال بانوان درباره قول معاون وزیر ورزش و جوانان برای برگزاری تورنمنت دوستانه بینالمللی گفت: من بارها درباره این موضوع صحبت کردهام و از حسن نیت وزارت ورزش و جوانان در این باره آگاه هستم، اما باید این نکته را در نظر گرفت که متولی اصلی در این موضوع فدراسیون بسکتبال است. وزارت ورزش و جوانان میتواند به عنوان حامی پشتیبانی لازم را انجام بدهد، اما نمیتواند گامی بردارد و متولی اصلی باید کارهای لازم را انجام بدهد. وزارت ورزش و جوانان میتواند بستر لازم را فراهم و در رفع موانع موجود کمک کند. فدراسیون جهانی بسکتبال مسئولان فدراسیون ایران را میشناسند بنابراین پیگیری اصلی باید از طرف آنها صورت بگیرد.
وی درباره به کارگیری مدرس فدراسیون جهانی در کادرفنی تیم ملی، اظهار کرد: اعتقاد همیشگی من این است که بسکتبال هر احتیاجی به وجود من داشته باشد دریغ نمیکنم و همه ما در اختیار بسکتبال هستیم. هر درخواستی هم که برای کمک به بسکتبال از من شود با تمام توان انجام میدهم و در نهایت هم رشد بسکتبال هدف اصلی من است. اگر قرار است شخصی در راس کادرفنی تیم ملی قرار بگیرد من حرفی ندارم، اما منِ سرمربی تیم ملی کجا محک خوردم؟ در کل فقط 160 دقیقه سرمربی تیم بودهام، چرا که ما اصلا بازی نداشتیم. بنابراین باید ابتدا شرایط و نتایج مدنظر قرار بگیرد و اگر خوب نبود به سراغ مربی خارجی برویم. اگر فدراسیون از زیر بنا تصمیم به آوردن مربی خارجی دارد آن یک موضوع جداگانه است.
هادوی با انتقاد از اختصاص تنها یک حق رای به بانوان در مجمع انتخاباتی فدراسیون، گفت: از این که در همان برخورد اول این نگاه تفکیک شده وجود داشت و فقط یک خانم حق رای داشت بسیار ناراحت شدم. عقیده من این است که از طرف ما خانمها باید آنقدر تلاش کنند تا شایستگیها پیش از جنسیت مطرح شود. از آقایان هم انتظار داریم که جنسیت خانمها را مانعی برای نشان دادن شایستگیهای آنها در نظر نگیرند و شایستگی را در اولویت قرار دهند. از این موضوع دلگیرم. این سمتی که آقای مشحون به من دادند شاید به نوعی شرایط را تعدیل کرد تا بانوان هم سهمی داشته باشند.
انتهای پیام