در گفت‌وگو با ایسنا اعلام شد

شکر تا شهریور گران نمی‌شود

دبیر انجمن صنفی کارخانه‌های قند و شکر گفت: براساس بخشنامه دولت، پیشنهاد افزایش 15 درصدی قیمت شکر را به سازمان حمایت ارائه می‌دهیم تا تولید امسال که از نیمه شهریور آغاز می‌شود با قیمت‌های جدید روانه بازار شود.

دبیر انجمن صنفی کارخانه‌های قند و شکر گفت: براساس بخشنامه دولت، پیشنهاد افزایش 15 درصدی قیمت شکر را به سازمان حمایت ارائه می‌دهیم تا تولید امسال که از نیمه شهریور آغاز می‌شود با قیمت‌های جدید روانه بازار شود.

بهمن دانایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: مصوبه افزایش شش درصدی قیمت محصولات غذایی که قند و شکر نیز در اولویت اول قرار داشت در دو بخش ابلاغ شد؛ به گونه‌ای که آن دسته از صنایع که به افزایش شش درصدی قیمت راضی هستند می‌توانند به صورت مستقیم و با تایید سازمان حمایت مجوز آن را دریافت کنند.

وی افزود: صنایعی که تصور می‌کنند هزینه‌های سربار سال جاری آنها بیشتر از شش درصد روی قیمت تمام شده‌شان تاثیر‌گذار است، می‌توانند با همکاری سازمان حمایت قیمت تمام شده پیشنهادی خود را به کارگروه تخصصی تنظیم بازار ارائه دهند تا قیمت مورد نظرشان بررسی و تصویب شود که صنایع قند و شکر در این گروه قرار دارند.

دانایی ادامه داد: حداقل باید قیمت شکر در سال جاری 15 درصد افزایش یابد که براین اساس قیمت پیشنهادی خود را در هفته اول مرداد‌ماه به سازمان حمایت ارائه می‌کنیم و امیدواریم برخلاف سال گذشته که سه ماه در اعلام نرخ‌های جدید تاخیر به وجود آمد، بازار با اعلام به موقع قیمت جدید شکر، در حالت تعادلی حفظ شود.

دبیر انجمن صنفی کارخانه‌های قند و شکر گفت: دولت قیمت چغندرقند را در سال جاری 12.5 درصد نسبت به سال گذشته افزایش داد که با تاثیر 70 درصدی در هزینه‌های تولید، قیمت تمام شده باید 9 درصد افزایش یابد. از سوی دیگر نیز با در نظر گرفتن تاثیر 15 درصدی دستمزد‌های افزایش یافته و هزینه‌های حمل‌ونقل، سوخت و غیره به نظر می‌رسد که امسال باید قیمت شکر حدود 15 درصد افزایش یابد.

به گزارش ایسنا، براساس بخشنامه‌ افزایش قیمت 18 قلم ماده غذایی تا سقف شش درصد که به سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان ابلاغ شده است، هرگونه افزایش قیمت کالاها و خدمات اولویت اول شامل کالاهایی نظیر گندم، آرد، نان، قند و شکر، مرغ و تخم‌مرغ، برنج، روغن نباتی، گوشت قرمز، کره، شیرخام، کودهای اوره، فسفات و پتاس، محصولات لبنی پرمصرف (شیر، پنیر، ماست)، انواع کالاهای یارانه‌ای (حسب ضرورت و اعلام کارگروه تنظیم بازار) در سال جاری تا سقف شش درصد (صرفا بر اساس سهم هزینه‌های سوخت و حامل های انرژی، حقوق و دستمزد و... در قیمت تمام شده کالاها و خدمات) با تصویب سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان و بیش از آن پس از تایید سازمان مذکور (هیات تعیین و تثبیت قیمت‌ها) مستلزم اخذ مصوبه از کارگروه تنظیم بازار است.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۲ تیر ۱۳۹۴ / ۱۳:۵۳
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 94042212184
  • خبرنگار : 71214

برچسب‌ها