حیا در وجود زنان و غیرت در مردان = حجاب

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان گفت: حیا در وجود زنان و غیرت در وجود مردان اگر در کنار هم قرار بگیرند، حجاب صورت خواهد گرفت و زمانی که بدانیم این امر یک دستور الهی است، این امر را برای فرزندانمان بهتر می‌توانیم تبیین کنیم.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان گفت: حیا در وجود زنان و غیرت در وجود مردان اگر در کنار هم قرار بگیرند، حجاب صورت خواهد گرفت و زمانی که بدانیم این امر یک دستور الهی است، این امر را برای فرزندانمان بهتر می‌توانیم تبیین کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه کویر، فاطمه‌السادات حسینی صبح امروز 21 تیرماه در همایش عفاف و حجاب در استانداری کرمان با بیان اینکه حجاب مانند نماز و روزه یک حکم و دستور الهی و ضروری دین است، تصریح کرد: نبود حساسیت نسبت به حجاب معضلی است که حتی مبتلا به خانواده‌های مذهبی نیز شده و امروز برای این موضوع جمع شده‌ایم که ببینیم راهکار برای این دستور الهی چیست؟

حسینی تصریح کرد: حجاب هم برای مرد و هم برای زن، یک جایگاه و شأن انسانی است و اگر بخواهیم به صورت جنسیتی به حجاب نگاه کنیم، با آسیب‌های جدی روبرو خواهیم شد.

وی اظهار کرد: حیا در وجود زنان و غیرت در وجود مردان اگر در کنار هم قرار بگیرند، حجاب صورت خواهد گرفت و زمانی که بدانیم این امر یک دستور الهی است، این امر را برای فرزندانمان بهتر می‌توانیم تبیین کنیم.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان اظهار کرد: باید زیبایی درون و سیرت الهی که خداوند در وجود همه قرار داده را برای فرزندانمان تبیین کنیم در این صورت احکام الهی برای جوانان قابل پذیرش‌تر خواهد شد.

وی افزود: شاید در تعمیق باورهایمان از شیوه‌های غلطی استفاده کرده‌ایم و حجاب را به فرزندانمان به صورت تقلیدی آموخته‌ایم بدون آنکه بخواهیم حقیقت الهی را تبیین کنیم.

حسینی گفت: شاید بسیاری از ساختارهای ما غلط باشد، اما باید جسارت داشته و این ساختار را عوض کنیم و از نو بسازیم و تا زمانی که خرد جمعی و همراهی نباشد، یک سازمان و یک خانواده موفق نخواهد بود.

مدیرکل بانوان و خانواده استانداری کرمان تصریح کرد: هدف این است که ساماندهی مسائل فرهنگی در خصوص پوشش اتفاق بیفتد، همه دستگاه‌ها کار می‌کنند، اما پراکنده است. باید برنامه‌ها منسجم شده و یک برنامه موثر و خوب ارائه کنیم، در این زمینه به نگاه علمی نیاز داریم.

حسینی بیان کرد: تحصیل معرفت، شناخت، تهذیب، تغییر در روش و رویکرد، تبیین مبانی دینی با گفتمان جوانان، تعمیق نگرش‌ها و باورها (اینکه حجاب حق خداست و در واجبات نمی‌توانیم از دیگران اطاعت کنیم) و ... از مسائلی است که باید در بحث حجاب و عفاف مورد توجه و عمل قرار گیرد.

مدیرکل بانوان و خانواده استانداری کرمان گفت: باید تزریق مفاهیم از دوران کودکی به فرزندان انجام شود و اگر امروز امنیت خانوادگی و اجتماعی کمرنگ شده، به دلیل این است که حجاب را نادیده گرفته‌ایم.

وی تاکید کرد: پاسخ به شبهه‌ها و اقناع اندیشه‌ها، تشویق و ترغیب، تعادل و پرهیز از افراط و تفریط، تعامل مدیران و مردم، تسهیل شرایط و ... از دیگر مسائل مهمی است که باید در راستای حجاب و عفاف به آن‌ها توجه شود.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۱ تیر ۱۳۹۴ / ۱۵:۰۶
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 94042111546
  • خبرنگار :