شهردار منطقه 12 تهران با رد خبر «تخریب 64 خانه تاریخی در منطقه 12» گفت: قبل از اجرای طرح، تمامی خانههای میراثی با همکاری سازمان میراث فرهنگی شناسایی شده است و قطعا شهرداری به این منازل صدمهای وارد نخواهد کرد؛ چرا که ما سعی در توسعه گردشگری در شهر تهران داریم و چطور میتوانیم نسبت به تخریب این خانهها اقدام کنیم؟!
عابد ملکی در گفتوگو با خبرنگار «شهری» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با بیان اینکه 230 بنای تاریخی برای نورپردازی از سوی سازمان زیباسازی در منطقه 12 شناسایی شده است، افزود: احیای حصار ناصری و دروازههای تهران در دستورکار شهرداری قرار دارد و چطور ممکن است که مدیران شهری که به دنبال توسعه گردشگری در شهر هستند، نسبت به تخریب خانههای میراثی اقدام کنند و اگر به دنبال تخریب بودهایم؛ چرا باید برای نورپردازی این خانهها اینقدر هزینه کنیم؟
وی با بیان اینکه تعداد زیادی خانه تاریخی در محلات عودلاجان، پامنار و سنگلج خریداری شده است که این مهم در راستای توسعه گردشگری بوده است، گفت: منطقه 12 مملو از موزه و خانههای تاریخی است که تنها میتوان با اندکی ساماندهی آنها را به قطب گردشگری پایتخت تبدیل کرد و چطور ممکن است برخی منتقدان سادهدل این ساماندهی را به تخریب نسبت دهند.
شهردار منطقه 12 با بیان اینکه شهرداری برای ساماندهی میدان بهارستان، امام خمینی (ره)، حسن آباد و... که میادین تاریخی تهران هستند برنامههای ویژه دارد، گفت: سالهاست که شهرداری خانههای تاریخی که در سایه بی توجهی مسئولان امر، تخریب شده را خریداری و نسبت به مرمت و تبدیل آنها به اماکن تفریحی و گردشگری آنها اقدام میکند و جای تعجب دارد که چطور ممکن است خبرهایی مبنی بر تخریب آنها منتشر شود.
ملکی با بیان اینکه چندی پیش در بازدیدی صبحگاهی اعضای کمیسیون ماده 5 را به منطقه 12بردیم تا آنها از نزدیک با این طرح آشنا شوند گفت: هدف این بازدید ارتقاء کیفیت زندگی در مرکز تاریخی تهران با رویکرد گردشگری و زیست مومنانه بود و این موضوع از طریق بازنگری در طرح تفصیلی، رسیدگی به بافت فرسوده و توسعه اماکن گردشگری در این منطقه اجرایی میشود.
انتهای پیام