افت قند خون در روزه‌داران با مصرف زیاد قندهای ساده

کارشناس مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: مصرف زیاد قندهای ساده در وعده سحر موجب ترشح زیاد انسولین و افت قندخون در طول روز می‌شود.

کارشناس مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: مصرف زیاد قندهای ساده در وعده سحر موجب ترشح زیاد انسولین و افت قندخون در طول روز می‌شود.

نسرین علیزاده در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه خراسان شمالی، افزود: در وعده های سحر و افطار به جای مصرف انواع شیرینی‌ها مثل زولبیا و بامیه که فقط حاوی انرژی و فاقد مواد مغذی ( ویتامین‌ها و مواد معدنی) هستند باید از مواد غذایی طبیعی مثل خرما، کشمش و انواع میوه استفاده شود.

وی با اشاره به اینکه مصرف خرما در ماه رمضان در تنظیم قند خون موثر است، ادامه داد: خرما منبع خوبی از مواد مغذی، قند، فیبر و پتاسیم است، بنابراین می‌توان در وعده افطار سه تا پنج عدد خرما مصرف کرد.

علیزاده، ضعف، سرگیجه، خستگی، عدم تمرکز، تعریق، لرزش، کاهش فعالیت و قدرت جسمانی، سردرد و تپش قلب را از علایم افت قند خون در روزه داران عنوان کرد.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۶ تیر ۱۳۹۴ / ۱۳:۵۸
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 94040603122
  • خبرنگار :