صباغ:

شهادت شهید بهشتی راه امام (ره) را ماندگار کرد

رئیس ستاد برگزاری مراسم هفتم تیر گفت: پس از فاجعه هفتم تیر نفرت و انزجار مردم از منافقین بیشتر شد و آنها حقانیت نظام را بهتر درک کردند. شهادت شهید بهشتی حاکمیت خط امام (ره) را ماندگار کرد.

رئیس ستاد برگزاری مراسم هفتم تیر گفت: پس از فاجعه هفتم تیر نفرت و انزجار مردم از منافقین بیشتر شد و آنها حقانیت نظام را بهتر درک کردند. شهادت شهید بهشتی حاکمیت خط امام (ره) را ماندگار کرد.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، محسن صباغ در نشست خبری مراسم هفتم تیر سازمان هماهنگی تبلیغات اسلامی، اظهار کرد: هفتم تیرماه 1360 فاجعه‌ای رخ داد که بسیار دردناک بود. در حالی که جمعی از بلندپایه‌ترین و دلسوزترین مسئولان نظام مثل شهید مظلوم آیت‌الله دکتر بهشتی، رئیس دیوان عالی کشور، تعدادی از وزرا و معاونین وزیر و تعدادی از نمایندگان مجلس و اعضای فعال حزب در جلسه‌ای حضور داشتند منافقان آن جمع را به آتش کشیدند.

وی ادامه داد: تحلیل دشمنان این بود که بر اثر ترور مسئولان عالیرتبه انقلاب اسلامی از بین می‌رود. ولی به کوری چشم دشمنان انقلاب ما پایدارتر شد و هیچ‌گونه تزلزلی در ارکان نظام به وجود نیامد. چرا که امام (ره) بلافاصله موسوی اردبیلی را به عنوان رئیس قوه قضائیه را مشخص کردند و دولت نیز سرپرست وزارتخانه‌ها را تعیین کرد. شهادت ایشان و یارانش اگرچه تلخ بود ولی حقانیت راه شهیدان را به همه ثابت کرد و بنای انقلاب اسلامی را مستحکم‌تر کرد.

رئیس ستاد برگزاری مراسم هفتم تیر،‌ خاطرنشان کرد: فاجعه هفتم تیر تولد دوباره شهید بهشتی بود و از اینجاست که نقش ارزنده و موقعیت والای ایشان در پیروزی و تثبیت انقلاب نمایان گشت. اگر بخشی از مردم تا آن روز با تردید به منافقین نگاه می‌کردند پس از این فاجعه به ماهیت آنان پی بردند.

وی ادامه داد: از سوی دیگر شهادت ایشان و یارانش حاکمیت خط امام (ره) را ماندگار ساخت. بی‌تردید به ثمر نشستن انقلاب اسلامی در سراسر جهان نتیجه حقانیت تفکر و خون به ناحق ریخته شده شهدای هفتم تیر بوده است. اکنون پس از گذشت 34 سال از آن فاجعه می‌بینیم که مردم هوشیارتر، مصمم‌تر و زیر لوای پرچم ولایت در حفظ نظام و دستاوردهای انقلاب تلاش می‌کنند.

صباغ گفت: موفقیت‌هایی که در سال‌های اخیر در زمینه فناوری هسته‌ای با وجود محاصره شدید اقتصادی غرب نصیب ملت بزرگ ایران شد نشانه اراده ملتی است که برای رسیدن به قله‌های پیشرفت علمی از جان و مال خود می گذرند. ان‌شاءالله در عرصه مذاکرات نیز با پیروزی و عزتمندی همراه خواهند بود.

وی با بیان آنکه باید اندیشه‌های شهدا را برای جوانان تبیین کنیم، گفت: هرساله در سطح کشوری و خارج از کشور مراسم‌هایی برای نشان دادن ابعاد اجتماعی، سیاسی، فرهنگی، ‌اقتصادی فاجعه هفتم تیر و شهادت شهید بهشتی برگزار می‌شود. مراسم‌های خارج از کشور توسط سازمان فرهنگ ارتباطات برگزارمی‌شود.

صباغ تصریح کرد: در تهران نیز مجلس بزرگداشت این شهدای گرانقدر به مدت سه روز در مشهد این شهیدان از جمعه 5 تیر تا یک‌شنبه 7 تیر از ساعت 18تا 20 شب برگزار می‌شود. سخنران شب اول حجت الاسلام والمسلمین سعیدی نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سخنران شب دوم حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای و سخنران شب سوم حسن رحیم‌پور ازغدی است.

وی ادامه داد: همچنین عصر روز پنج‌شنبه 4 تیر با حضور امت فهیم و انقلابی از ساعت 17 تا 18.30 در قطعه 72 تن بهشت زهرا حضور خواهیم داشت.

گفتنی است که قبل از خطبه‌های نماز جمعه 5 تیرماه مسئولان، شاهدان و جانبازان حادثه هفتم تیر سخنرانی خواهند داشت و دعای پرفیض کمیل و ندبه در حسینیه‌ها و مساجد خوانده می‌شود.

رئیس ستاد برگزاری مراسم هفتم تیرماه، خاطرنشان کرد: در مراکز استان‌ها و شهرستان‌های سراسر کشور مراسم خاطره گویی و سخنرانی برای بزرگداشت شهدا با حضور مردم برگزار می‌شود. صداوسیما هم برنامه‌های ویژه‌ای خواهد داشت. از طرف دیگری برنامه‌هایی در تمام وزارتخانه‌ها و سازمان‌ها برای بزرگداشت این شهیدان همراه با نمایشگاه‌های کتاب و عکس برگزار می‌شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در اخبار آمده است که برای بزرگداشت شهدای هفتم تیر و شهید بهشتی مراسم و ستادهایی تشکیل شده. همه کسانی که این ستادها را تشکیل داده‌اند محترم هستند و قطعاً به دنبال بازگویی ابعاد وسیع این فاجعه و بازگویی اندیشه شهید بهشتی هستند. اما بر اساس قانون مسئولیت هماهنگی و برگزاری بزرگداشت سراسری این مراسم بر عهده شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی است. البته هر کس می‌تواند در حسینیه‌ها، مساجد و سالن اجتماعات برنامه‌هایی در خور این عزیزان برگزار کند که بسیار هم اتفاق خوبی است.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۳ تیر ۱۳۹۴ / ۱۲:۱۷
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 94040301794
  • خبرنگار : 71511

برچسب‌ها