آخرین مهلت ارسال مقاله به کنفرانس «مهندسی ارزش و مدیریت هزینه»

کنفرانس بین‌المللی «مهندسی ارزش و مدیریت هزینه»، 14 تا 15 دی ماه امسال به همت پژوهشگاه طراحان پارسه و مرجع دانش مهندسی ارزش ایران در دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود.

کنفرانس بین‌المللی «مهندسی ارزش و مدیریت هزینه»، 14 تا 15 دی ماه امسال به همت پژوهشگاه طراحان پارسه و مرجع دانش مهندسی ارزش ایران در دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود.

به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا، محورهای این کنفرانس علمی شامل «نقش مهندسی ارزش و مدیریت هزینه در مدیریت پروژه‌های عمرانی»، «نقش عوامل انسانی در مهندسی ارزش و مدیریت هزینه»، «کاربرد مهندسی ارزش و مدیریت هزینه در افزایش بهره‌وری و کیفیت»، «کاربرد مهندسی ارزش و مدیریت هزینه در استراتژی‌های بورس، بانک و بیمه»، «جایگاه مهندسی ارزش و مدیریت هزینه در مدیریت بحران»، «نقش مهندسی ارزش و مدیریت هزینه در مدیریت انرژی و محیط زیست»، «تجارب پیاده سازی مهندسی ارزش در سایر کشورها» و «سایر مباحث مرتبط با مهندسی ارزش و مدیریت هزینه» است.

بر اساس اعلام دبیرخانه همایش، 29 مرداد ماه آخرین مهلت ارسال اصل مقاله و 29 آذر ماه آخرین مهلت ثبت نام در این کنفرانس علمی است.

علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به نشانی اینترنتی http://www.veconf.com/fa/ مراجعه کرده و یا با شماره تلفن‌های 26412941، 26412770 و 02126412930

تماس بگیرند.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱ تیر ۱۳۹۴ / ۰۹:۳۷
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 94040100150
  • خبرنگار :