مدیر عامل اتحادیه سراسری مرغداران مرغ گوشتی گفت: هیچ نگرانی بابت تامین گوشت مرغ مورد نیاز در ماه رمضان وجود ندارد اما با توجه به سیر نزولی قیمت این محصول طی هفتههای اخیر، امیدواریم مسئولان تصمیمی برای کنترل و تثبیت قیمت آن در بازار ماه رمضان بگیرند.
عظیم حجت در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به بروز آنفلوآنزای طیور در مازندران، اظهار کرد: با توجه به تمهیدات انجام شده نگرانی بابت شیوع این بیماری در مرغداریها نیست و بروز این بیماری باعث افزایش قیمت مرغ نمیشود.
وی گفت: براساس گزارشهای بانک مرکزی از فروردین امسال تاکنون به دلیل بالاتر بودن عرضه نسبت به تقاضا، قیمت گوشت مرغ در بازار سیر نزولی داشته و باعث شده مرغداران محصول تولید شده در واحدهای پرورشی خود را به گونهای به بازار عرضه کنند که کیلویی 300 تا 500 تومان زیان ببینند.
حجت افزود: با توجه به مصرف بیشتر گوشت مرغ در ایامی مانند ماه مبارک رمضان، برنامهریزی برای تولید گوشت مرغ به گونهای بوده که جوجهریزی در ماههای گذشته 10 درصد بیشتر از حد معمول صورت گرفته تا هیچ نگرانی برای تامین گوشت مرغ مورد نیاز در ماه رمضان وجود نداشته باشد اما روند نزولی قیمتها در بازار نگرانی مرغداران را سبب شده است و از دولت تقاضا داریم تمهیداتی را در نظر بگیرد که قیمتها به صورت متعادل و با ثبات باشد تا برای تولیدکنندگان و مصرفکنندگان جذابیت داشته باشد.
مدیر عامل اتحادیه سراسری مرغداران مرغ گوشتی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه بروز آنفلوآنزای طیور در استان مازندران و احتمال شیوع آن در مرغداریها و ایجاد تلفات در آستانه ماه پرمصرف رمضان، گفت: با توجه به اینکه روند تولید گوشت مرغ به صورت خطی و مستمر در کشور ادامه دارد آنفلوآنزای طیور که طی روزهای اخیر در یکی از روستاهای استان مازندران شیوع پیدا کرده است نمیتواند تاثیری در افزایش قیمت گوشت مرغ داشته باشد.
به گفته وی مسئولان سازمان دامپزشکی در پی شیوع این بیماری از خروج مرغ زنده جلوگیری کرده و حتی اجازه گشتن مرغهای صنعتی را که آلودگی ندارند خارج از استان نمیدهند.
حجت اظهار کرد: در زمینه قرنطیه، معدومسازی کانونهای بیماری، اطلاعرسانی به مرغداران در محدوده کانون و روستاها و استانهای مجاور اقدامات مناسبی صورت گرفته که از این بابت نگرانی برای گسترش شیوع این بیماری وجود ندارد.
انتهای پیام