رویترز گزارش داد: بدافزار جاسوسی که برای هک کردن کامپیوتر هتلهای محل مذاکرات هستهای با ایران استفاده شده از اعتبارنامههای قانونی یک شرکت بزرگ کامپیوتری سوءاستفاده کرده است.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) به نقل از خبرگزاری رویترز، کاسپرسکی یک شرکت امنیتی روس روز دوشنبه اعلام کرد: تحقیقات جدید نشان میدهد ویروس دوکو که برای هک کردن کامپیوترهای هتلهای محل مذاکرات هستهای ایران و گروه 1+5 استفاده شده از اعتبارنامههای دیجیتال ربوده شده از فاکس کان که بزرگترین تولیدکننده قطعات الکترونیک در جهان محسوب میشود سوءاستفاده کرده است.
کاسپرسکی در ادامه اعلام کرد: این ویروس با استفاده از اعتبارنامههای دیجیتال قانونی فاکس کان مسیر ترافیک کامپیوتری را منحرف کرده است.
فاکس کان، بزرگترین تولیدکننده قطعات الکترونیکی و کامپیوتری جهان است که مشتریهای آن را شرکتهای بزرگی چون اپل، بلکبری، گوگل، هوآوی و مایکروسافت تشکیل میدهند.
کاسپرسکی آخر هفته گذشته با انتشار گزارشی از اولین یافتههای خود اعلام کرد ویروسی را یافته که به تجهیزات کنفرانس در سه هتل اروپایی میزبان مذاکرات هستهای با ایران حمله کرده است.
به گزارش رویترز، اعتبارنامههای دیجیتالی گواهینامههایی هستند که کامپیوترهای مجاز در یک شبکه را شناسایی میکنند و زیربنای تجارت الکترونیک و سایر مبادلات اتوماتیک در این شبکه را تشکیل میدهند.
جاسوسهای سایبری در سالهای اخیر دست به ربودن اعتبارنامههای دیجیتال زدهاند تا دستگاهها را فریب دهند و وانمود کنند که این بدافزارها از کامپیوترهای مجاز صادر میشوند. اقدامی که خطری بزرگ برای مبادلات تجاری انجام شده در اینترنت محسوب میشود.
روزنامه وال استریت ژورنال اواخر هفته گذشته در گزارشی نوشت: شرکت امنیت سایبری کاسپرسکی در سیستمهای کامپیوتری سه هتل میزبان مذاکرات هستهای ایران و گروه 1+5 ویروسی را یافته که برای جاسوسی از این رایزنیها استفاده میشود.
کسپرسکی پیش از این در سال 2010 نیز با انتشار گزارشی اعلام کرد: ویروس استاکسنت از اعتبارنامههای دیجیتالی دو شرکت تایوانی به نامهای جی میکرون تکنولوژی و ریل تک سمی کنداکتور سوء استفاده کرده است.
بعدها مشخص شد که استاکس نت ویروسی است که رژیم صهیونیستی به کمک آمریکا برای حمله به تأسیسات هستهای ایران از آن استفاه کرده بود.
انتهای پیام