پیش‌روی طوفان حاره‌ای با سرعت 120 کیلومتر به سواحل عمان

"آشوبا"، آماده آشوب در چابهار+تصاویر ماهواره‌ای

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: طوفان حاره‌ای "آشوبا" که از هفت ژوئن در دریای عرب تشکیل شده است به تدریج به سواحل دریای عمان در جنوب کشور می‌رسد.

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: طوفان حاره‌ای "آشوبا" که از هفت ژوئن در دریای عرب تشکیل شده است به تدریج به سواحل دریای عمان در جنوب کشور می‌رسد.

"محمد رضا امیر مرادی" در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه سیستان‌وبلوچستان، اظهار کرد: از روز نخست تشکیل این طوفان حاره‌ای، مسیر حرکت و تقویت آن توسط گروه پیش‌بینی اداره کل هواشناسی سیستان و بلوچستان رصد شده است، این طوفان در حال نزدیک شدن به سواحل جنوبی ایران در دریای عمان است که پیش‌بینی می‌شود از امشب موج آن به سواحل ما در چابهار برسد.

وی با بیان اینکه به سبب اهمیت این طوفان، نقشه‌های آن با هماهنگی پیش‌بینی سازمان هواشناسی بررسی شده است، افزود: پیش‌بینی می‌شود که ارتفاع موج ناشی از این طوفان در بالاترین اندازه خود در دریای عمان به سه تا چهار متر برسد.

امیرمرادی اضافه کرد: نقشه‌های هواشناسی نشان می‌دهد که سرعت این طوفان به 80 تا حداکثر 120 کیلومتر بر ساعت برسد، البته به همراه این طوفان بارش رگبار باران و رعد و برق نیز اتفاق می‌افتد ولی چرخش و سرعت باد به نسبت بارندگی بیشتر است پس نگرانی ما بیشتر به سرعت طوفان برمی‌گردد.

مدیرکل هواشناسی سیستان وبلوچستان در بخش دیگری گفت: این طوفان هر سه ساعت توسط گروه پیش‌بینی هواشناسی استان رصد شده و آخرین تغییرات آن به مسئولان استان و مردم گزارش می‌شود.

کارشناس پیش‌بینی هواشناسی سیستان وبلوچستان نیز در این باره به خبرنگار ما گفت: طوفان "آشوبا" به سمت شمال غرب و سواحل عمان در حرکت است، بر اساس آخرین پیش‌بینی‌ها، بیشترین محدوده درگیر این طوفان بنادر مسقط در کشور عمان است.

علی ملاشاهی با بیان اینکه اکنون سرعت پیش‌روی طوفان به سمت دریای عمان 10 کیلومتر در ساعت است، افزود: در طول مسیر حرکت این طوفان هر امکانی درباره تقویت یا تضعیف آن ممکن است بیفتد زیرا قدرت این طوفان تابعی از دمای دریا است.

روز گذشته اداره کل هواشناسی سیستان وبلوچستان در اطلاعیه‌ای که برای استاندار سیستان و بلوچستان صادر کرده است، نوشته که از اوخر وقت سه‌شنبه 19 خرداد سواحل شرقی و چهارشنبه تا پایان هفته جاری بیشتر نقاط دریای عمان متلاطم و طوفانی پیش‌بینی می‌شود، در این مدت در نواحی ساحلی و جنوبی استان وزش باد شدید و رگبار و رعد و برق انتظار می‌رود.

به گزارش دپارتمان هواشناسی هند تا لحظه تنظیم خبر موقعیت جغرافیایی این طوفان گرمسیری در عرض جغرافیایی 20 درجه شمالی و 65 درجه شرقی و در فاصله 960 کیلومتری از سواحل استان قرار دارد.

تصاویر ماهواره‌ای طوفان حاره‌ای

تصاویر ماهواره‌ای طوفان حاره‌ای

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۹ خرداد ۱۳۹۴ / ۱۵:۱۷
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 94031910940
  • خبرنگار :