آغاز فعالیت‌ ایرباس‌های جدید/ پرواز در مسیر تهران-مشهد و تهران-دبی

شرکت هواپیمایی ماهان اولین فروند از هفت ایربایس ۶۰۰-۳۴۰ خریداری شده را در مسیر عملیاتی شدن برای پرواز قرار داده است.

شرکت هواپیمایی ماهان اولین فروند از هفت ایربایس ۶۰۰-۳۴۰ خریداری شده را در مسیر عملیاتی شدن برای پرواز قرار داده است.

به گزارش ایسنا، پایگاه اینترنتی سی اچ - اوییشن، این پروازها در مسیرهای تهران – مشهد و تهران - دبی در روز اول ژوئن برنامه ریزی شده است.

تحریم‌های در نظر گرفته شده برای جمهوری اسلامی ایران موجب شده است شرکت‌های هواپیمایی این کشور از جمله ماهان نتوانند از کانال‌های مرسوم نسبت به تامین تجهیزات و خرید هواپیما اقدام کنند به همین دلیل ماهان موفق به خریداری این ۷ فروند هواپیما از طریق یک شرکت عراقی شده است.

براساس اعلام وزارت راه و شهرسازی، وزارت خزانه‌داری امریکا پیش از این دو شرکت عربی و مالک یکی از این شرکت‌ها را به اتهام کمک در خرید هواپیمای مسافربری دست دوم توسط ایران، تحریم کرد. این دو شرکت که در عراق و امارات مستقرند، بر اساس ادعای وزارت آمریکایی، در خرید این هواپیمای دست دوم به شرکت ایرانی ماهان کمک کرده‌اند.

وزارت خزانه‌داری آمریکا همزمان بیانیه ای صادر کرد و جزئیات بیشتری در خصوص افراد تحریم‌شده و همچنین دلیل این اقدام واشنگتن منتشر کرد که این بیانیه با واکنش رئیس سازمان هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران نیز مواجه شد.

علیرضا جهانگیریان، امروز در گفت‌وگو با ایسنا، در پاسخ به این سوال که تا چه حد تهدید‌های آمریکا مبنی بر مصادره هواپیماهای جدید ایران امکان عملیاتی‌شدن دارد؟ اظهار کرد: برمبنای حقوق بین‌الملل چنین امکانی وجود ندارد، اما باید به این موضوع توجه کنیم که تا چه حد حقوق بین‌الملل در صنعت هوایی جهان اجرا می‌شود و کدام کشور‌ها تلاش دارند زور خود را به دیگران نشان دهند.

معاون استاندارد پرواز سازمان هواپیمایی کشوری نیز 21 اردیبهشت ماه با بیان اینکه ورود ۹ فروند هواپیما به صورت یکجا به کشور در شرایط تحریم شاهکار بود گفت: اصولا حداقل زمانی که برای عملیاتی کردن یک هواپیما صرف می‌شود حدود یک ماه است.

حمید حبیبی درباره زمان عملیاتی شدن ۹ فروند هواپیمایی که 18 اردیبهشت ماه وارد ناوگان حمل و نقل هوایی کشور شد، گفت: هر هواپیمایی که وارد ناوگان می شود ابتدا توسط بخش فنی و عملیاتی ایرلاین مورد بررسی قرار می‌گیرد و اطلاعات آنها باید هر چه سریعتر در بانک اطلاعاتی ایرلاین ثبت شود.

وی با بیان اینکه مدارک فنی و عملیاتی که حاوی اطلاعات این هواپیماها است نیز وارد کشور شده، ادامه داد: بعد از آماده‌سازی هواپیماها از سوی ایرلاین، عملیات بررسی استاندارد پرواز توسط سازمان هواپیمایی کشوری بررسی می شود که در صورت عدم مشکل گواهینامه پرواز برای آن‌ها صادر خواهد شد.

معاون استاندارد پرواز سازمان هواپیمایی کشوری با بیان اینکه این هواپیماها در سه فرودگاه بین المللی مهرآباد تهران، فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) و فرودگاه بین المللی شهید هاشمی نژاد مشهد فرود آمده اند گفت: از این ۹ فروند، ۷ فروند هواپیمای ایرباس ۶۰۰-۳۴۰، یک فروند ایرباس ۳۰۰-۳۴۰ و یک فروند ایرباس ۳۲۱ است.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۹ خرداد ۱۳۹۴ / ۱۳:۵۲
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 94031910854
  • خبرنگار :