توصیه کارشناس ارشد تکنولوژی آموزشی :

کنکوری‌ها در فرصت باقیمانده، تمرین تست‌زنی کنند

کارشناس ارشد تکنولوژی آموزشی به کنکوری‌ها توصیه کرد: در زمان باقیمانده تا برگزاری آزمون سراسری تلاش کنند تا با پاسخ دادن به نمونه سوالات توان تست زنی خود را برای شرکت در آزمون سراسری بالا ببرند.

کارشناس ارشد تکنولوژی آموزشی به کنکوری‌ها توصیه کرد: در زمان باقیمانده تا برگزاری آزمون سراسری تلاش کنند تا با پاسخ دادن به نمونه سوالات توان تست زنی خود را برای شرکت در آزمون سراسری بالا ببرند.

محمدرضا سرو هویدا در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه کرمانشاه، با بیان اینکه در فرصت باقیمانده تا برگزاری آزمون سراسری بهتر است افراد از درس خواندن به خصوص درس‌هایی که زیاد به آنها تسلط ندارند خوداری کنند، گفت: توصیه می‌شود افراد در این روزهای پایانی از مطالعه دروس و مطالب جدید صرف نظر کنند، چراکه این کار میزان استرس آنها را بالا خواهد برد.

سروهویدا با تاکید بر اینکه بهتر است کنکوری‌ها در زمان باقیمانده تا برگزاری کنکور تلاش کنند تا با پاسخ دادن به نمونه سوالات کنکور و مقایسه پاسخ‌های خود با پاسخ‌های درست میزان توان خود را برای شرکت در آزمون سراسری بالا ببرند، افزود: این کار قدرت تست زنی فرد را بالا برده و سبب می‌شود او با گزینه‌های انحرافی آشنا شود.

این کارشناس ارشد تکنولوژی آموزشی توصیه‌هایی هم برای حضور در سر جلسه امتحان به کنکوری‌ها کرد و گفت: توصیه می‌شود افراد سرجلسه کنکور از خسته کردن ذهن خود خودداری کرده و ابتدا درس‌هایی را پاسخ دهند که تسلط بیشتری بر آنها دارند و ذهن خود را درگیر درس‌های سخت‌تر نکنند.

سروهویدا با بیان اینکه پاسخ دادن به سوالات استنباطی ذهن فرد را خسته می‌کند، افزود: کنکوری‌ها باید از پاسخ دادن به سوالات سخت صرف نظر کرده و وقت خود را هدر ندهند و پس از پاسخ دادن به سوالات ساده‌تر و در صورتی که وقت داشتند دوباره به عقب بازگشته و سوالات سخت‌تر را پاسخ دهند.

وی افزود: بهتر است افراد با توجه به اولویت‌های خود ابتدا به سوالات دروسی پاسخ دهند که ضریب بیشتری در آزمون دارند.

سروهویدا در ادامه با تاکید بر اینکه توصیه می‌شود کنکوری‌ها مراقب گزینه‌های انحرافی باشند، افزود: افراد سر جلسه کنکور باید آرامش خود را حفظ کرده و نسبت به سوالات و پاسخ دادن به آن‌ها سریع عکس العمل نشان ندهند و با تعمق بیشتری سوالات را بخوانند و پاسخ دهند.

این کارشناس ارشد تکنولوژی آموزشی افزود: بهتر است کنکوری‌ها سر جلسه کنکور ابتدا تلاش کنند تا گزینه های غلط را بیابند، چرا که اینکار آنها را از اشتباه دور می کند.

وی در ادامه گفت: با نزدیک شدن به زمان برگزاری کنکور میزان اضطراب دانش آموزان به خصوص آنهایی که تلاش بیشتری داشته‌اند بیشتر می‌شود و خانواده ها باید در روزهای باقیمانده تا برگزاری کنکور از هرگونه ایجاد تنش در محیط خانه جلوگیری کرده و تلاش کنند تا فرزندانشان با آرامش روزهای باقیمانده تا برگزاری آزمون را سپری کنند.

این کارشناس ارشد تکنولوژی آموزشی افزود: طبیعتا هر کاری که نتیجه در پی داشته باشد برای افراد استرس‌زا است و استرس کنکوریها نیز به دلیل اهمیت کنکور و نقش آن در سرنوشت افراد بالا است.

وی با بیان اینکه خانواده‌ها باید توقعات خود را به اندازه توان فرزندانشان پایین بیاورند، گفت: خانواده ها باید توان فرزندانشان را در نظر داشته باشند و از آن‌ها انتظارات فراتر از حد توانشان نداشته باشند.

سروهویدا با بیان اینکه کنکور پایان راه موفقیت نیست، گفت: خانواده ها باید به فرزندان خود اطمینان خاطر دهند که کنکور و قبول نشدن در آن پایان راه نیست و آنها فرصت های خیلی بیشتری برای موفقیت دارند، ضمن اینکه در سالهای بعد هم می‌توانند در کنکور شرکت کنند.

وی افزود: امروز شرایط تغییر کرده و احتمال قبولی افراد در رشته های مختلف بیشتر است، لذا توصیه می‌شود خانواده‌ها و خود فرد حداقل در این روزهای پایانی از هدف گذاری برای قبولی در یک رشته و دانشگاه خاص صرف نظر کرده و تنها تلاش کنند تا با همه توان خود سر جلسه کنکور حاضر شوند.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۷ خرداد ۱۳۹۴ / ۰۸:۰۹
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 94031709034
  • خبرنگار :

برچسب‌ها