آمریکا با کندی در حال ارسال تسلیحات جدید به عراق است

مقام‌های آمریکایی اعلام کردند، دولت واشنگتن به تدریج ارسال تسلیحات به سربازان عراقی از محل اعتبار 6 / 1 میلیارد دلاری مصوب سال گذشته کنگره را آغاز کرده است.

مقام‌های آمریکایی اعلام کردند، دولت واشنگتن به تدریج ارسال تسلیحات به سربازان عراقی از محل اعتبار 6 / 1 میلیارد دلاری مصوب سال گذشته کنگره را آغاز کرده است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از خبرگزاری رویترز، وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) اعلام کرد، ارسال این تجهیزات از محل صندوق تجهیز و آموزش عراق ظرف دو هفته قبل به عراق ارسال شده و این اقدام به تدریج و ظرف دو هفته قبل صورت گرفته است.

این در حالی است که حیدر العبادی، نخست‌وزیر عراق در جریان نشست پاریس گفت: بغداد هیچ کدام از کمک‌های بین‌المللی قول داده شده را دریافت نکرده است.

داگلاس اولیوانت، مشاور سابق مسائل عراق در دولت‌های جورج بوش پسر، رئیس جمهوری آمریکا و باراک اوباما، رئیس جمهوری کنونی ایالات متحده گفت: آن‌ها از روند کند ارسال تسلیحات و تجهیزات شکایت می‌کنند. حقیقت این است که سیستم کند است. آن‌ها از روس‌ها تقاضای جنگنده کرده‌اند.

نخستین محموله تسلیحاتی عراق تحت اعتبار صندوق تجهیز و آموزش عراق شامل تفنگ، مسلسل، نارنجک انداز، خمپاره، ماسک‌های حفاظتی و سایر تجهیزات است.

الایسا اسمیت، سخنگوی پنتاگون گفت: تسلیحات بیشتری در راه عراق است. این نخستین محموله‌ از محموله‌های قول داده شده‌ای است که به عراق فرستاده شده است و قرار است علاوه بر تامین تسلیحات برای یگان‌های عراقی این تسلیحات به پیشمرگ های کرد هم داده شود.

سند تکمیلی سال گذشته میلادی پنتاگون درباره جزئیات ارسال تسلیحات از محل اعتبار "صندوق تجهیز و آموزش عراق" است که شامل تامین 45 هزار زره برای این نیروهای عراقی، 14 هزار و 400 تفنگ M4 برای نیروهای کرد و 5000 کلاشینکف 47 برای نیروهای سنی است.

در حالیکه ارسال تسلیحات تنها بخشی از تلاش گسترده آمریکا شامل حملات‌ هوایی، آموزش و شناسایی برای مقابله با داعش در عراق است، عراقی‌ها ارسال تسلیحات آمریکا را گامی آرام از جانب دولت واشنگتن برای مقابله با این گروه تروریستی می‌دانند و می‌گویند، ارسال این تسلیحات کند صورت می‌گیرد. اوباما بیشتر استقرار گسترده نیروها در عراق را رد کرده است.

همچنان برخی مقام‌های آمریکایی احساس می‌کنند که شکایت‌های نخست وزیر عراق درباره کندی روند ارسال تسلیحات و سایر کمک‌ها به صورت گسترده انعکاس فشارهای داخلی به ویژه پس از سقوط ماه گذشته رمادی به دست داعش است.

یکی از مقام‌های نظامی آمریکا که خواست نامش فاش نشود گفت، کمبود تسلیحات و مهمات مشکل اصلی نیست بلکه آسیب پذیری در سازماندهی و رهبری نیروهای امنیتی عراق مشکل کلیدی محسوب می‌شود. مسلح کردن نیروها در جریان درگیری‌ باعث اتلاف و خسارت دیدن به تسلیحات می‌شود.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۶ خرداد ۱۳۹۴ / ۰۹:۵۶
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 94031608439
  • خبرنگار : 71129

برچسب‌ها