رییس ستاد اقامه نماز کشور بر لزوم توسعه فعالیتهای تخصصی قرآن در کشور تاکید کرد و گفت: نباید جلسات قرآنی کمتر از جلسات عزاداری باشد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه قم، حجتالاسلام والمسلمین محسن قرائتی شنبه شب در مراسم دومین اجلاسیه اساتید رشتههای تخصصی حوزه علمیه قم در مدرسه دارالشفا گفت: نباید فکر کنیم امروز که از رشد فعالیت تفسیری سخن میگوییم کار به پایان رسیده است بلکه هنوز کارهای بسیاری برای توسعه فعالیتهای قرآنی در حوزه باقی مانده و هنوز این روند به جایگاه مطلوب نرسیده است.
رییس ستاد اقامه نماز کشور تصریح کرد: در حالت عادی باید کاری شود که طلاب، هر سال یک جزء تفسیر قرآن ببینند و در کنار کارهای تخصصی قرآن را به شکل ویژه آموزش ببینند.
وی گفت: برخی گمان میکنند که بنده ضد پژوهش هستم در حالی که بنده خود یک پژوهشگرم ولی وقتی میببینم وضع نماز و زکات در جامعه در میان نسل جوان خوب نیست باید روشنگری کنم و این وظیفه یک طلبه است.
قرائتی بیان کرد: اگر فرهنگ زکات در جامعه جا بیفتد مشکلات بسیاری از جامعه حل میشود؛ تنها با جمع آوری زکات از 13 درصد مردم رقمی بالغ بر 450 میلیارد تومان جمع آوری شد؛ امروزه بسیاری از مردم از ما مطالبه میکنند که ما آماده پرداخت بودیم، ولی کسی به ما چیزی نگفت.
وی گفت: روحانیت باید برای همه امور فداکاری و ایثار داشته باشد و این فداکاری و ایثار باید در ابعاد مختلف به خصوص بحث زکات نیز دیده شود؛ باید تلاش کنیم نماز را در جامعه رونق دهیم، راههای تربیت فرزند نمازگزار را در خانهها آموزش دهیم.
وی اظهار کرد: واجب است که طلاب به اساتید تخصصی نماز مراجعه کنند و راه درست دعوت فرزندان به نماز را از این اساتید فرابگیرند و در تبلیغ به آنها اشاره کنند؛ این مسیر مسیری نیست که کسی ملاحظه سن و وضعیت خود را بکند و طلاب تا آخر عمر مبلغ باقی میمانند.
قرائتی بیان کرد: طلاب در تبلیغ باید سعی کنند که بیشتر از قرآن و نهج البلاغه بگویند تا خواب و شعر و تحلیلهای سیاسی که مشخص نیست درست است یا نه؛ در حالی امروز در تهران کمتر از 100 جلسه تفسیری داریم که در همین شهر بیش از 6 هزار جلسه عزاداری برگزار میشود.
وی گفت: اگر به دنبال تاثیرگذاری در میان نسل جوان هستیم باید اساتید تفسیر را آموزش دهیم تا در دانشگاهها رفته و با شیوههای درست تفسیر قرآن را در بین مردم و دانشجویان توسعه دهند؛ قرآن است که به ما راه رهایی از گرگهای بین المللی 5+1 را میدهد و کاری میکند که همیشه بر خودمان تکیه داشته باشیم.
انتهای پیام