یک استاد دانشگاه نگهداری جایگاه امن خانواده را بدست زنان دانست و عنوان کرد: حق واقعی یک زن مسلمان، داشتن پایگاهی امن است.
به گزارش خبرنگار«زنان» خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه گیلان، دکتر فرشته روح افزا در یادواره 7000 شهیده زن کشور و 33 شهیده زن استان گیلان که در مصلای شهرستان صومعه سرا برگزار شد، با بیان اینکه زن، خانواده و مدل زندگی زنان در حال حاضر در کشور با هجمه های فراوانی رو به رو است، اظهار کرد: فشار و هجمه زیادی از طریق انتشار مجلات، کانال های ماهواره ای، عناوین روزنامه ها و... بروی زنان و خانواده وارد می شود.
وی به منشا ورود این بحران ها اشاره کرد و افزود: عدم وجود جایگاه ویژه برای زنان و خانواده سبب تاثیرگذاری افراد خانواده به اینکه خانه، مدل خانه نیست، می شود.
روح افزا با اشاره به اهمیت نقش تربیتی زنان در خانه، خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری در نشست راهبردی در این خصوص فرمودند «نقش مادری و همسری زنان ما در جامعه از سایر کارها و نقش ها مهم تر است و گره های روحی و روانی یک فرزند به دستان مادر یک خانواده گشایش خواهد یافت».
وی اضافه کرد: عدم برخورداری زنان از جایگاه، آرامش و نقش همسری و عمل به عنوان یک مدل دیکته ای جوامع غربی باعث می شود خانواده در جامعه جایگاهی نداشته باشند.
روح افزا به اقدام وزارت ارشاد مبنی بر اخذ مجوز و رونمایی از سی دی هم خوانی یک زن اشاره و تصریح کرد: خودنمایی یک نوع بی هویت شدن است که در حال حاضر از مهمترین مسائل است.
وی با اشاره به جایگاه و وضعیت زنان در جوامع غربی، گفت: جوامع غربی همواره مدل بی حجابی را داشته و دارند.
وی ادامه داد: اگر زن در جامعه ما به جایگاهی رسیده که باید به عمل، آرایش و خودنمایی بپردازد مشخص می شود که نیازمند یک نگاه و توجه است که دست به این اقدامات می زند که هیچگاه قابل ارزش نیست و با این عمل به زندگی دیگران چنگ می زند.
مدرس دانشگاه اضافه کرد: این نوع رفتار در اجتماع ما رو به افزایش است و کسی به منشا این نوع رفتارها حساسیت نشان نمی دهد.
وی آمار طلاق را رو به افزایش دانست و گفت: زنان در سطح جهان داوطلب رابطه پایدار ازدواج هستند.
روح افزا ابراز کرد: آغاز زوجیت و ازدواج مدل خانواده در سبک زندگی اسلامی، دنیا و پایان آن بهشت است و زن و مرد مسلمان در بهشت میتوانند بهم بپیوندند و فرزندان خود را فراخوانند.
وی افزود: در حال حاضر در سبک زندگی اختلاط فراوان مشاهده می شود که آن را نوآوری نام نهاده اند.
وی سبک زندگی، بی پروایی، اختلاط در محیط کار، کم حجابی، روابط نادرست در کلام و رفتار و... را از جمله مشکلات رایج برگرفته از جامعه غربی برشمرد و یادآورشد: با توجه به تبلیغات، فضاهای مجازی و شبکه های اجتماعی فرزندان ما در فضای امنی قرار ندارند.
وی به گفته مقام معظم رهبری اشاره کرد و ادامه داد: ایشان فرمودند «ما در جنگ سیاسی، فرهنگی، اقتصادی قرار داریم و جنگ فرهنگی مهمترین است که به طور متناوب از این راه دشمنان وارد می شوند».
روح افزا قدم در راه حفظ و صیانت را پاسداری واقعی از خون پاک شهدا خواند و بیان کرد: کشته شدن فرزندان به دست مادران که علت اصلی آن روی آوردن به فرهنگ برهنگی است از موضوعات روز کشورهای غربی می باشد؛ چرا که زن در این جوامع از پایگاه عاطفی و خانوادگی برخوردار نیست.
وی متذکر شد: فرهنگ برهنگی علاوه بر پوشش، نگاه، گویش زنان و نحوه راه رفتن را شامل می شود و در قرآن بسیار بر آن تاکید شده همانگونه که خداوند در قرآن، دختران شعیب را بدلیل پاکی مورد ستایش قرار داده است.
این استاد دانشگاه بیان کرد: اگر خواستار زندگی پاک و بی دغدغه هستیم باید علاوه بر مسائل مادی به رابطه زوجیت روحی و روانی توجه کنیم.
مدیر طرح، برنامه و تدوین سیاست شورای فرهنگی اجتماعی زنان با یادآوری اینکه اقدامات و تاثیرات فضای مجازی و شبکه های اجتماعی همواره در حال گسترش است، گفت: تمام هدف، زنان هستند این در حالیست که اگر زن آسیب ببیند تمام آسیب های اجتماعی رخ می دهد و شما به عنوان یک زن و مادر در جامعه موظفید علاوه بر خود، فرزندان خود را حفظ کنید.
وی با بیان اینکه ناراحتی روحی و روانی هرگز از یادها پاک نمی شود، عنوان کرد: زنان نگاه عاطفی را تا سن 90 سالگی فراموش نمی کنند و به طور دائم در ذهن خود مقایسه می کنند.
روح افزا تصریح کرد: در کشورهای اروپایی و آمریکایی زنان برای حفظ اندام و جلب توجه نگاه ها و محبت به علت سو تغذیه می میرند و جسم را تنها سرمایه خود می دانند که در حال حاضر این مدل در کشور ما در حال اجراست و طی چند سال آینده کشور ما با مشکلات کشورهای غربی رو به رو خواهد شد.
وی با بیان اینکه مادر شدن حق مسلم هر زنی است، متذکر شد: بر اساس گفته روانشناسان، مادر شدن بیشتر از فرزند به خود منفعت می رساند.
وی اضافه کرد: امروز زنان، از این جایگاه برای دست یابی به شغل اجتماعی غافل شده اند و مشکل کشور ما این موضوع است.
روح افزا با اشاره به حدیثی از امام رضا(ع)، افزود: حضرت فرمود «پدری که خرج تحصیل دختر کند سه برابر تحصیل پسر اجر می برد؛ چرا که همانطور قرآن انسان ساز است زن نیز انسان ساز می باشد».
وی تاکید کرد: محبت، هوشمندی روش تربیت و زیبایی اهرم های توانمندی مادران و همسران است تا خانه به محل امن محبت و عشق واقعی تبدیل شود.
وی به افزایش آمار مسلمان شدن جوامع غربی اشاره کرد و ادامه داد: اسلام آوردن 30 درصد از جمعیت کشور انگلستان طی 30 سال آینده از پیش بینی های این کشور است و علت آن چشیدن بحران زندگی و بی عفتی است.
روح افزا بر برنامه ریزی ها در راستای درک دین تاکید کرد و افزود: برای رسیدن به این مهم نیاز به الگوگیری از شهدا و حضرت زهرا(س) به صورت واقعی در زندگی است.
وی نگهداری جایگاه امن خانواده را بدست زنان دانست و عنوان کرد: حق واقعی یک زن مسلمان، داشتن پایگاهی امن است.
این استاد دانشگاه با تاکید بر اجازه ادامه تحصیل و اشتغال فرزندان در محیطی امن، بیان کرد: در صورت آسیب رسیدن به عفت، حیا و ایمان، از اشتغال و... جلوگیری شود که آسیب واقعی متوجه شما خواهد بود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به قرارگیری در آستانه انتخابات برخی از افراد به دنبال ورود بانوانی به مجلس هستند که ابقای مدل زن غربی به جامعه هدفشان است و غرب و غیر اسلامی بودن را باور دارند که میتوان با هوشیاری مانع از ورود این افراد به مجلس شد.
انتهای پیام