یک دانشمند کانادایی نوعی لنز بیونیکی طراحی کرده که نه تنها بینایی را بازیابی میکند، بلکه همچنین دید سه برابر بهتر از چشم سالم را ارائه میدهد.
به گزارش سرویس علمی ایسنا، قرار دادن این لنز کاشتی در چشم که توسط دکتر گارث وب ساخته شده، طی یک عمل جراحی بدون درد هشت دقیقهای انجام میشود و دید طی چند ثانیه بعد آن، اصلاح خواهد شد.
در این روش، لنز بیونیکی Ocumetic درون سرنگی از محلول سالین قرار گرفته و در چشم قرار داده میشود. پس از بازشدن آن در چشم که حدود 10 ثانیه طول میکشد، دید فرد اصلاح شده و به ادعای وب، سه برابر بهتر از چشم سالم خواهد بود.
حدت بینایی یا قابلیت دیدن جزئیات ریز مکانی، معمولا توسط چارت اسنلن اندازهگیری میشود که در سراسر جهان توسط چشمپزشکان مورد استفاده است. این چارت به نمایش حروفی میپردازد که به تدریج کوچکتر میشوند.
معیاری که بر اساس آن، فرد از دید سالم و عادی برخوردار است، به عنوان 20/20 طبقهبندی میشود.
برای مثال، دید 20/40 به این معنی است که فرد مورد آزمایش میتواند چیزی را از فاصله شش متری ببیند که یک انسان سالم از فاصله 12 متری میبیند.
نابینایی در گروه 20/200 طبقهبندی میشود و در مقابل، 20/15 نشاندهنده بینایی بهبودیافته است.
وب مدعی است که با این لنز بیونیکی، فرد دچار مشکل بینایی میتواند مانند یک انسان دارای بینایی سالم و عادی از فاصله شش متری حروف را درست ببیند.
این لنز از مواد پلیمری زیست سازگار بیاثر ساخته شده که هیچ تغییر بیوفیزیکی در چشم ایجاد نمیکند.
انتهای پیام