دبیر علمی همایش ملی «کرسیهای آزاداندیشی و مناظرههای رضوی» استفاده از حق آزادی بیان را از برکات انقلاب دانست و افزود: یکی از بهترین صورتهای استفاده از آزادی بیان و قلم، برگزاری مناظرات و کرسیهای آزاداندیشی است.
دکتر ابراهیم قاسمی روشن، دبیر علمی همایش ملی «کرسیهای آزاداندیشی و مناظرههای رضوی» در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه گیلان، با اشاره به اهداف برگزاری این همایش، اظهار کرد: به دنبال گسترش مناظرات در مجامع علمی، دانشجویان باید با هنجارها، آداب و اسلوب مناظره و کرسیهای آزاداندیشی آشنا شوند.
وی استفاده از حق آزادی اندیشه، بیان و قلم را از برکات و ثمرات مهم انقلاب اسلامی ایران دانست و افزود: یکی از بهترین صورتهای استفاده از آزادی بیان و قلم برگزاری مناظرات و کرسیهای آزاداندیشی است و چه زیباست که طرفین با افکار و آرای متفاوت در مباحث چالشبرانگیز با هم به گفتوگو و مناظره بنشینند، زیرا در این گفتگوهاست که حق از باطل روشن میشود.
مدیر گروه معارف و الهیات دانشگاه گیلان با تاکید بر رعایت شرایط و آداب مناظره جهت برگزاری هدفمند و تاثیرگذار مناظرات و کرسیهای آزاداندیشی در مراکز علمی به ویژه دانشگاه، تصریح کرد: بهترین الگوها برای شناخت هنجارها، روشها و اسلوب مناظرات، ائمه معصومین(ع) هستند، زیرا عاری از خطا و گناه و اشتباه در همه عرصهها بودند. به جهت موقعیت زمانی عصر امام رضا(ع)، مخالفین و دشمنان میخواستند با مناظرات علمی و اعتقادی جایگاه علمی امام را پایین بکشند، اما امام رضا(ع) همواره پیروز میدان مناظره بود لذا اگر بخواهیم شیوههای مناظره را بشناسیم باید سراغ معصومین(ع) به ویژه امام رضا(ع) برویم و از مناظرات حضرت درس بگیریم.
دبیر علمی همایش ملی «کرسیهای آزاداندیشی و مناظرههای رضوی» با بیان اینکه دانشگاه گیلان درصدد برآمد پیش از برگزاری کرسیهای آزاداندیشی، ابتدا به شناسایی الگوها بپردازد، خاطرنشان کرد: به تناسب این هدفگذاری، کمیته علمی همایش متشکل از هشت نفر هیئت علمی و 9 داور شکل گرفت.
قاسمیروشن از ارسال 40 مقاله از دانشجویان سراسر کشور به دبیرخانه همایش خبر داد و خاطرنشان کرد: هر مقاله توسط دو داور مورد ارزیابی قرار گرفت و با معدلگیری از مجموع امتیازات، در نهایت 21 مقاله انتخاب شد که 14 مقاله به صورت پوستر و هفت مقاله به صورت شفاهی ارائه گردید.
انتهای پیام