استاندار لرستان گفت با تاکید بر اینکه بنیاد ملی نخبگان میتواند در قالب شرکتهای دانش بنیان جایگزین نفت در جامعه باشد، خاطرنشان کرد: موتور محرکه اقتصاد مقاومتی شرکتهای دانش بنیان باشند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه لرستان، مهندس هوشنگ بازوند در نشست نخبگان علمی و روسای دانشگاههای استان، اظهار کرد: امیدوارم سفر معاون علمی فناوری ریاست جمهور به لرستان نقطه عطفی در توسعه استان باشد.
وی ادامه داد: لرستان استانی ثروتمند از لحاظ گردشگری و کشاورزی و خاک مرطوب علیرغم خشکسالی است و به علت وجود گیاهان دارویی نسبت به سایر استانها وضعیت مطلوبی دارد.
بازوند افزود: با داشتن معادن نفت و گاز و یکصدهزار دانشجو متاسفانه بیکارترین استان کشوریم.
وی با اشاره به اینکه در لرستان سرانه درآمدی پایین است، اضافه کرد: علیرغم پایین بودن سرانه درآمدی دراستان سرانه مصرف خانوارها خیلی بالاست.
نماینده عالی دولت در لرستان با تاکید بر اینکه دانشگاهها باید در مسیر توسعه قرار بگیرند هرچند تاکنون نقش پررنگی در این باره نداشتند، بیان کرد: متاسفانه مدیریت سعی و خطا و عدم اعتقاد به برنامهریزی منجر به توسعه نیافتگی استان شده است.
وی گفت: حضور دانشگاه در توسعه میتواند ایجاد فکر کند نیاز است در این راستا دانشگاه کمک حال بخش خصوصی باشد چرا که زمانی میتوانیم ادعای توسعه داشته باشیم که بخش خصوصی دراستان تقویت شود.
بازوند با تاکید بر اینکه بنیاد ملی نخبگان میتواند در قالب شرکتهای دانش بنیان جایگزین نفت در جامعه باشد، تصریح کرد: موتور محرکه اقتصاد مقاومتی شرکتهای دانش بنیان باشند.
استاندار لرستان بیان کرد: باید شرکتهای دانش بنیان در مردم ایجاد نیاز کنند.
وی گفت: لرستان صنایع دستی با قدمت بسیار بالا دارد اما هنوز تجاری سازی نشده و توجیهی ندارد. چنانچه کسانی بخواهند در صنایع لرستان فعالیت کنند نیازمند تسهیلات کم بهره هستند و با این تسهیلات اندک میتوان صنایع دستی استان را پویا کنیم.
استاندار لرستان یادآورشد: لرستان باید از معبر به مقصد گردشگری تبدیل شود نیاز است در سایتهای گردشگری برای ساخت و ساز مکانهایی تحت عنوان مسافر کاشانه اقدام شود که این امر با تسهیلات ۲۴ و ۲۵ درصدی قابل اجراست.
انتهای پیام