جانشین پلیس آگاهی ناجا:

مبارزه با خشونت، اولویت پلیس آگاهی است

جانشین پلیس آگاهی با بیان اینکه پلیس آگاهی مصمم تر از گذشته با خشونت مبارزه می کند، گفت: مبارزه با این مسئله امری ولایتی، شرعی و قانونی است که برخورد با آن از اولویتهاست.

جانشین پلیس آگاهی با بیان اینکه پلیس آگاهی مصمم تر از گذشته با خشونت مبارزه می کند، گفت: مبارزه با این مسئله امری ولایتی، شرعی و قانونی است که برخورد با آن از اولویتهاست.

به گزارش سرویس «انتظامی» ایسنا، سرهنگ منفرد از برگزاری گردهمایی روسای پلیس آگاهی سراسر کشور در روزهای پایانی اردیبهشت و همچنین آموزش روسای این پلیس به عنوان ضابطان قضایی با هماهنگی قوه قضاییه خبر داد و درباره اهداف این همایش افزود: با توجه به تغییرات در نیروی انتظامی همایش با چندین هدف برگزار می‌شود و مهمترین هدف، اخذ تدابیر فرمانده ناجا در برنامه‌های پلیس آگاهی در سال 94 خواهد بود.

وی ادامه داد: بررسی عملکرد پلیس آگاهی سراسر کشور در سال 93، راهکارها، ابلاغ تدابیر فرمانده ناجا به روسای پلیس آگاهی سراسر کشور در سال 94 موضوعاتی است که در این همایش مطرح خواهد شد.

جانشین پلیس آگاهی ناجا افزود: تاکید جدی بر رعایت کامل حقوق شهروندی و جلوگیری از هر گونه خشونت های کلامی در برخورد با مراجعان و متهمان پلیس آگاهی از اهم اهداف خواهد بود که دراین همایش 2 روزه مطرح خواهد شد.

منفرد تصریح کرد: واکاوی چالش‌ها و موانع اجرای ماموریت ها و اتخاذ راهکارهای لازم و آشنایی با امکانات و تجهیزات نوین کشف علمی جرایم و بهره گیری مناسب از فضای مجازی، موضوعاتی است که در این همایش در اولویت کارهای ما قرار گرفته است.

به گفته جانشین رییس پلیس آگاهی در این همایش برای روسای پلیس آگاهی سراسر کشور 2کارگاه تخصصی اجرایی خواهد شد که عبارتند از اجرای کارگاه آموزشی اطلاعات جنایی و تشخیص هویت که به صورت عملی و میدانی در این کارگاه شرکت می کنند.

وی افزود: اجرای 4 کارگاه آسیب شناسی مدیریت بر جرایم مهم دارای اولویت در دستور کار است؛ مثلا هر استانی با توجه به اولویت جرایم از جمله جرایم اقتصادی ،جرایم جنایی، سرقت و جعل و کلاهبرداری در کارگاه مربوطه شرکت می کند. این کارگاه ها با دعوت از متخصصان و مدیران تخصصی برگزار می‌شود.

منفرد با اشاره به تمدید فعالیت قرارگاه مبارزه با سرقت به دستور فرمانده ناجا، اظهار داشت: بررسی عملکرد قرارگاه مبارزه با سرقت در دستور کار است که با توجه به حضور گسترده استانها در این همایش از این فرصت استفاده بهینه خواهد شد.

وی افزود: یکی دیگر از برنامه ها بعد از همایش 2روزه، آموزش ضابطان قضایی است که برای نخستین بار از روسای پلیس آگاهی شروع شده و با هماهنگی قوه قضاییه و اساتید در مرکز انجام می شود؛ همچنین قرار است در آینده روسای ادارات و دوایر پلیس آگاهی سراسر کشور و بعد از آن هم نیروهای پلیس آگاهی به عنوان ضابطان قضایی در سطح استانها این دوره های آموزشی را بگذرانند.

منفرد تصریح کرد: در تلاشیم پرسنل پلیس آگاهی سراسر کشور در خود استانها کلاس ضابطیت و آموزشی بگذارند که در آینده بسیارنزدیک به وقوع خواهد پیوست.

جانشین رییس پلیس آگاهی ناجا در پاسخ به سوالی در خصوص رفتارهای خشونت آمیز در این پلیس ادامه داد: مبارزه با این مساله امری ولایتی، شرعی و قانونی است که برخورد با آن از اولویتهاست که در نظارتهای ستادی تذکر می دهیم البته به این معنی نیست که در پلیس های تخصصی دیگر چنین اتفاقاتی نیفتاده باشد، اما در پلیس آگاهی به دلیل نوع ماموریتها و جرم ها بیشتر مشهود بوده و متهمانی که به پلیس آگاهی مراجعه می کنند طبعاً موضوعات تخصصی تر می شود که جرایم خشن ،سرقت ،قتل ،کلاهبرداری و... از آن جمله اند،البته تغییر فرهنگ از سالهای گذشته آغاز شده و هم اکنون بسیار کم شده است و به هیچ عنوان پذیرفته شده نیست.

به گزارش ایسنا، بر اساس اعلام مرکز اطلاع رسانی پلیس آگاهی کشور، وی با بیان اینکه به سمت و سویی در حرکتیم که چنین اتفاقاتی نیفتد، تصریح کرد: با بهره برداری از کشف علمی جرم و استفاده از تجهیزات و ابزارهای فنی و اطلاعاتی در کشف جرایم چه دلیلی برای چنین رفتارهای غیر معقولی است؛ چراکه در تشخیص هویت، کارها علمی و بسیار موفقیت آمیز پیش می رود و تجهیز امکانات در راستای کشف علمی جرم ما را به جلو خواهد برد که از روشهای منسوخ شده استفاده نشود.

وی خاطرنشان کرد: کشورمان نسبت به کشورهای دیگر در وضعیت امنیتی خوبی قرار دارد؛ اما باید تلاش بیشتری داشته باشیم تا به جامعه هدف نزدیکتر و احساس امنیت را تقویت کنیم.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ / ۱۳:۰۲
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 94022615146
  • خبرنگار : 71431