رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت:مرجع اصلی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، بنیاد است و پیرو فرمایش مقام معظم رهبری در رابطه با پررنگ کردن فرهنگ ایثار و شهادت جریان خوبی در کشور ایجاد شده که اوج آن در رابطه با روز شهید بوده است.
به گزارش ایسنا،حجتالاسلاموالمسلمین شهیدی در نخستین همایش فصلی مدیران کل استانی و معاونان بنیاد در سال 94 گفت: سال جاری با نام حضرت فاطمه زهرا(س) آغاز شد و روزهای پایانی آن نیز با ایام فاطمیه و نام مبارک ایشان خاتمه مییابد که امیدوار هستیم سالی پربرکت برای کشورمان باشد.
وی افزود: از روزهای نخستین انقلاب اسلامی، کشورمان هرسال با فراز و نشیبهای بسیاری روبهرو بوده است و توطئههای مختلفی علیه انقلاب اسلامی انجام شده است بهطوریکه از همان ابتدا ترور شخصیتهای انقلابی آغاز شد و پسازآن انواع سنگاندازیها مانند توطئههای منافقان، جنگ هشتساله، هجمههای فرهنگی، ماجرای هستهای، تحریمهای ناجوانمردانه و امروز هم نا آرامی در کشورهای اسلامی اطراف ایران از جمله این توطئهها بوده که برای تضعیف انقلاب ایران انجام شده است.
نماینده ولیفقیه در بنیاد، مهمترین عامل بقا و قدرت انقلاب را پیروی از فرامین امام و رهبری عنوان کرد و گفت: هر زمانی که اتفاقی رخ داده رهبری نقش مهمی در خنثی کردن مشکلات داشته است پس پیروی از ایشان باید نصب العین همه ما باشد.
معاون رییسجمهور عامل مهم دوم را وحدت و انسجام مردم عنوان کرد و افزود: وظیفه همه ما حفظ این وحدت است و باید مردم را نسبت به انقلاب علاقهمند نگه داریم. سومین عامل قدرت ساز انقلاب اسلامی نیز حمایت از دولت قانونی است. امروز دولتی داریم که توسط مردم و با آرای بالا انتخاب شده و وظیفه همه ما حمایت از آرای مردم است. ما همچنین وظیفه داریم رهنمود مهم مقام معظم رهبری مبنی بر اقتصاد مقاومتی را در دستور کار قرار دهیم تا بر مشکلات فائق شویم.
حجتالاسلام شهیدی به مذاکرات هستهای که در حال حاضر در جریان است اشاره کرد و گفت: امروز دیپلماتهای ما در حال مذاکره هستند مطمئناً چون خداوند حامی ماست این مسئله را هم پشت سر خواهیم گذاشت.
وی در رابطه با عملکرد بنیاد شهید و امور ایثارگران خطاب به مدیران، گفت:20 ماه از زمانی که من در خدمت بنیاد هستم میگذرد و کارهایی در این مدت انجام شده و همه شما با تلاش خود موفقیتهایی را کسب کردهاید. مطمئناً ابراز رضایت رهبر معظم انقلاب از بنیاد در آخرین روزهای سال گذشته، مهمترین دستاورد ما در این مجموعه بوده است.
حجتالاسلام شهیدی در توضیح شرایط فعلی و دستاوردهای بنیاد، گفت: در این مدت آرامش خوبی در بنیاد به وجود آمده و ارتباط ما با ایثارگران بیشتر شده است و امروز تعامل خوبی با مجلس و سایر دستگاهها داریم.
معاون رییسجمهور ادامه داد: پیرو فرمایش مقام معظم رهبری در رابطه با پررنگ کردن فرهنگ ایثار و شهادت جریان خوبی در کشور ایجاد شده است که اوج آن در رابطه با روز شهید بود و وظیفه همه ما زنده نگهداشتن یاد و نام شهداست.
رییس بنیاد شهید در خصوص انتصاب مدیران بنیاد در دوره حضور خود، گفت: رویکرد ما در این انتصابات انتخاب افراد از داخل مجموعه و همچنین داشتن اعتدال در رفتار آنان بود و امروز خوشبختانه میبینیم که یک ثبات نسبی در مدیریتهای بنیاد وجود دارد.
حجتالاسلام شهیدی یکی از دستاوردهای مهم بنیاد را پرداخت مطالبات ایثارگران در سال گذشته عنوان کرد و گفت: پسازاین اتفاق آرامشی در بنیاد به وجود آمد و این اقدام کار بزرگی بود و حتی برخی از مراجع عظام به من گفتند که این کار شبیه معجزه بوده است. به همین ترتیب انشاءالله پرداخت باقی معوقات را نیز پیگیری میکنیم.
وی ادامه داد: از دستاوردهای دیگر بنیاد سامان بخشیدن به موضوع بیمه ایثارگران بود. همچنین بحث چابکسازی را در بنیاد پیگیری کردیم و تعداد معاونتهای بنیاد را از هشت معاونت به پنج معاونت کاهش دادیم. از دستاوردهای دیگر کم شدن مراجعات به بنیاد است اما لازم است در استانها رسیدگی بیشتری انجام شود و به ایثارگران و تشکلها بیشاز پیش میدان داده شود.
نماینده ولیفقیه در بنیاد با بیان اینکه نیمی از کارهای بنیاد به حوزه مسائل فرهنگی مربوط میشود، ادامه داد: مسائل فرهنگی عمده کار ما را در برمیگیرد که در این مورد باید هماهنگی خوبی بین دستگاهها ایجاد کنیم و نیاز داریم این مسئله سروسامان بهتری بگیرد زیرا مرجع اصلی این کار بنیاد است و محوریت ما در امر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت باید جا بیفتد.
معاون رییسجمهور یکی از مسائل مهم بنیاد را مسئله اشتغال دانست و گفت: تلاشهای زیادی در رابطه با اشتغال ایثارگران صورت گرفته است اما باید تلاش بیشتری در این زمینه انجام شود.
رئیس بنیاد به وضعیت اعتباری مجموعه بنیاد اشاره کرد و گفت: سال جاری در این زمینه شرایط مساعدی نداریم و افزایش بودجهها عمدتاً صرف افزایش حقوقها شده است و سایر منابع مالی شرایط خوبی ندارد انتظار ما مدیریت مناسب در این مسئله است و باید با توجه به رهنمود اقتصاد مقاومتی کار را پیش ببریم.
نماینده ولیفقیه در بنیاد به اولویتهای بنیاد در سال جاری اشاره کرد و گفت: مهمترین کار ما همچنان ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است. طبق قانون جامع خدماترسانی به ایثارگران باید کارهای فرهنگی زیادی انجام شود که از جمله آنها تشکیل دبیرخانه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت خواهد بود. یکی از کارهایی که از سال گذشته پر رنگ شد روز شهید بود که انشاءالله امسال نیز برای این موضوع برنامههای جدیدی در نظر گرفته خواهد شد.
وی ادامه داد: لازم است در بحث سفرهای زیارتی و تفریحی برای ایثارگران کارهای بیشتری انجام شود و در حوزه درمان نیز باید سطح سلامت ایثارگران را ارتقا دهیم و در همین راستا ما صندوق سلامت را تشکیل دادیم که با توجه به افزایش سن ایثارگران نیاز به اقدامات جدید احساس میشود. در حوزه کمیسیون پزشکی نیز لازم است ایثارگران کاملاً توجیه و از وضعیت کمیسیون قانع شوند.
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در رابط با بیمه ایثارگران شاغل، گفت: سال گذشته بند «ج» تبصره 16 بودجه در بحث بیمه ایثارگران شاغل مسائلی را ایجاد کرد امسال با توجه به فعالیتهای ما در مجلس، بیمه شاغلان مجدداً به خود دستگاهها ارجاع داده شد.
وی با اشاره به حوزه تعاون در بنیاد شهید و امور ایثارگران، گفت: لازم است در این حوزه بحث توانمندسازی ایثارگران با اولویت کارآفرینی پیگیری شود. همچنین طرح سپاس از اقدامات بسیار خوبی بود که در راستای تکریم ایثارگران و خانوادههای آنان انجام میشود و لازم است همچنان بهخوبی پی گیری شود.
وی ادامه داد: حوزه مددکاری در بنیاد، اهمیت زیادی دارد و به نظر میرسد باید تحولی در آن ایجاد شود. ما در برخی دیدارها احساس کردیم که لازم است نسبت به محیط زندگی ایثارگران نیز توجه بیشتری انجام شود. مسئله مسکن ایثارگران از نکات مهمی است که حتماً با جدیت بیشتری پیگیری میشود. مسئله گلزارهای شهدا نیز حائز اهمیت زیادی است و باید اولویت را در این زمینه به اتمام گلزارهای نیمهتمام در سال جاری اختصاص دهیم.
حجتالاسلام به موضوع اصلاح نظام اداری و چابک سازی در بنیاد اشاره کرد و گفت: این مسائل در بنیاد در حال پیگیری است. همچنین یکی از موارد مهمی که باید مورد توجه قرار گیرد موضوع بهبود معیشت کارکنان بنیاد است که لازم است توجه ویژهای به آن شود.
انتهای پیام