یک کارشناس مسائل مذهبی گفت: حضور جوانان در مراسم اعتکاف نشاندهنده اعتقاد آنها به سنتهای الهی است.
حجتالاسلام مهدی عابدینی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه لرستان، با اشاره به نزدیک شدن به ایامالبیض و اعتکاف، اضافه کرد: در آیات و روایات ما تأکید شده که انسان، زمانها و مکانهایی را برای خلوت کردن و ارتباط با خدا اختصاص دهد و فرصتی را ایجاد کند که بتواند با تمرکز بیشتری ارتباط خود را با خداوند قویتر کرده و به تعبیری اصلاح کند و اعتکاف یکی از فرصتهایی است که برای این کار وجود دارد.
عابدینی با بیان اینکه «انسان همیشه و در هر زمانی میتواند اعتکاف داشته باشد» اظهار کرد: برخی از ایام هستند که برای انجام اعتکاف در آن زمانها تأکید شده است، مخصوصاً ایامالبیض که به برکت نظام جمهوری اسلامی ایران رونق گرفته است.
امامجمعه معمولان یادآور شد: در اعتکاف و بسیاری از مراسم مذهبی مانند شبهای قدر، ایام ولادت و شهادت اهلبیت(ع)، دهه اول محرم و مناسبتهای ملی مانند 22 بهمن و 9 دی شاهد حضور جوانان هستیم.
وی تصریح کرد: حضور جوانان در مراسم ملی و مذهبی نشان دهنده باور و اعتقاد جوانان به سنتهای الهی و اهلبیت(ع) و همچنین اعتقاد به نظام جمهوری اسلامی است. مناسبتهای ملی نظام جمهوری اسلامی ایران نیز مناسبتهای مذهبی هستند چراکه نظام ما اسلامی است.
عابدینی با اشاره به اینکه «حضور جوانان در مراسم معنوی اعتکاف نشاندهنده اعتقاد آنها به این سنت حسنه است» خاطرنشان کرد: این ایام فرصتی است برای جوانان که بیشتر در معرض خطر وسوسه شیاطین جنی و انسی و زیبایی ظاهری دنیا که فریبنده است، قرار دارند و جوانان با شرکت در این مراسم از یک سری مسائلی که زینت دنیاست بریده میشوند.
این کارشناس ادامه داد: یکی از ظواهر دنیایی که انسان را از آخرت غافل کرده، این است که 24 ساعت روز را با تماشای تلویزیون و برنامههای آن میگذرانند، ولی جوان ما در این سه روز دنیای بدون فیلم و تلویزیون را تجربه میکند و میفهمد که بدون آن نیز میتوان زندگی کند.
وی گفت: جوان زمانیکه قرآن و دعا میخواند و با خداوند مأنوس میشود حس خوبی به او دست میدهد بهطوری که کمتر پیش میآید جوانی امسال در مراسم معنوی اعتکاف شرکت کند و در سال بعد شرکت نکند چراکه حال خوب این مراسم را تجربه کرده است.
امامجمعه معمولان با بیان اینکه «این ایام فرصتی برای جوانان است که در برخی از رفتارها و گفتارهای خود تجدیدنظر کنند» بیان کرد: بالغ بر 80 درصد معتکفین جوانان هستند که باتوجه به این نکته والدین و مسئولان میتوانند با مدیریت صحیح و برنامهریزی درست از این ظرفیت عظیم بهنحو احسنت در راستای اهداف الهی، اهلبیت(ع) و تعالی نظام جمهوری اسلامی ایران استفاده کنند.
انتهای پیام