ابداع جدید یک شرکت مکزیکی

تبدیل آب دریا و فاضلاب به آشامیدنی در 2.5 دقیقه

یک شرکت مکزیکی مدعی ابداع روش جدیدی شده که بر اساس آن می‌توان آب دریا و فاضلاب را تنها در 2.5 دقیقه و صرف‌نظر از محتویات آلاینده‌ها و میکروارگانیسم‌ها، بازیابی و تصفیه کرد.

یک شرکت مکزیکی مدعی ابداع روش جدیدی شده که بر اساس آن می‌توان آب دریا و فاضلاب را تنها در 2.5 دقیقه و صرف‌نظر از محتویات آلاینده‌ها و میکروارگانیسم‌ها، بازیابی و تصفیه کرد.

به گزارش سرویس فناوری ایسنا، سیستم PQUA با ترکیبی از عناصر تفکیک‌کننده با قابلیت جداسازی و حذف همه آلاینده‌ها از جمله آلاینده‌های آلی و معدنی کار می‌کند.

به گفته مهندسان شرکت Jhostoblak Corporate، این روش بر پایه جداسازی مولکولی آلاینده‌های آب برای بازیابی مواد معدنی لازم و کافی جهت عملکرد درست بدن انسان است.

محققان هشت عنصر تفکیک‌ساز تولید کردند و پس از آزمایش گسترده بر روی انواع مختلف آب‌های آلوده، یک روش منحصربفرد را پیاده‌سازی کردند که نشان می‌دهد، کدام و چه میزان از هر عنصر باید ترکیب شود.

به گفته سازندگان، در طول فرآیند تصفیه، هیچ نوع گاز، بو یا عناصر سمی که به محیط، سلامت انسان یا کیفیت آب آسیب برساند، تولید نمی‌شود.

این شرکت مکزیکی یک تصفیه‌خانه آزمایشی در ادارات خود دارد که برای نمایش فرآیندهای تصفیه مورد استفاده قرار می‌گیرند و از گرانش برای ذخیره انرژی بهره می‌برد.

طی این فرآیند، آب باقی‌مانده در ظرف به مخزن راکتور پمپاژ شده و در آنجا یک دوز از عناصر تفکیک‌کننده با مقادیر از پیش تعیین‌شده دریافت می‌کند؛ در این مرحله، مواد جامد، آلی و معدنی و همچنین فلزات سنگین با رسوب‌گیری و گرانش از آب حذف شده و لجن حاصله در کف راکتور باقی می‌ماند.

این لجن سپس از راکتور جمع‌آوری شده و مورد آزمایش قرار می‌گیرد تا قابلیت استفاده از آن به عنوان کود یا مصالح ساختمانی مورد بررسی قرار گیرد.

در نهایت، آب وارد یک مخزن تصفیه می‌شود تا بار مازاد عناصر محلول ته‌نشین شود؛ سپس مایع به فیلتری برای حذف تیرگی وارد شده و در نهایت از یک مخزن صیقل برای حذف بو، رنگ و طعم عبور می‌کند.

آب تصفیه شده سپس به کانتینری منتقل می‌شود که برای اطمینان از خالص بودن، به آن گاز ازن اضافه می‌شود و در نهایت قابل آشامیدن است.

مایع نهایی، قابل آشامیدن، بدون بو و دارای یک طعم طبیعی است.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ / ۰۸:۵۱
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 94020502149
  • خبرنگار :

برچسب‌ها