کاهش خطر ابتلا به سرطان پستان با کاهش زمان خوردن غذا

دانشمندان دریافتند کاهش زمان خوردن غذا به کاهش خطر ابتلا به سرطان پستان در افراد مستعد کمک خواهد کرد.

دانشمندان دریافتند کاهش زمان خوردن غذا به کاهش خطر ابتلا به سرطان پستان در افراد مستعد کمک خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه خراسان، سرپرست آمریکایی این تحقیق کاترین مارنیک اظهار کرد: تنها با کاهش زمان خوردن در طی شب به راحتی می‌توان به کاهش خطر ابتلا به سرطان پستان در زنان مستعد کمک کرد. این روش غذایی بسیار ساده است و تاثیر زیادی بر سلامت عمومی بدون نیاز به رژیم غذایی پیچیده خواهد داشت.

بر اساس این تحقیق، زنان شرکت کننده پنج مرتبه در روز غذا می‌خوردند و در طی شب 12 ساعت چیزی نمی‌خوردند که این موضوع مشخص می‌کند میزان کالری کمتری در روز دریافت کردند و از ساعت 10 شب به بعد این میزان بازهم کاهش یافت.

سرانجام محققان دریافتند زنانی که مدت زمان بیشتری گرسنگی و تشنگی را در طی شب تحمل کردند غلظت گلوکز خون آنان به طور چشمگیری کنترل شد. اطلاعات نشان داد هر سه ساعت نخوردن و آشامیدن در طی شب موجب کاهش چهار درصدی میزان گلوکز بعد از صرف شام خواهد شد.

روت پترسون دستیار این تحقیق اظهار کرد: رژیم غذایی توصیه شده برای پیشگیری از سرطان معمولا به محدود کردن مصرف گوشت قرمز و افزایش مصرف غذاهای گیاهی تاکید دارد، اما نتایج این تحقیق بیانگر نقش مهم ساعات غذایی بر سلامت بدن و پیشگیری از سرطان است.

نتایج این تحقیق در نشریه اپیدمیولوژی سرطان، نشانه‌ها و پیشگیری منتشر شده است.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ / ۰۹:۱۵
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 94020301513
  • خبرنگار :

برچسب‌ها