از سوی حجت‌الله ایوبی صورت گرفت:

جدیدترین تصمیم برای ارتقاء منزلت اجتماعی سینماگران

دکتر "حجت الله ایوبی" طی حکمی،اعضای هیات اجرایی طرح حمایت از ارتقای منزلت اجتماعی سینماگران را منصوب کرد.

دکتر "حجت الله ایوبی" طی حکمی،اعضای هیات اجرایی طرح حمایت از ارتقای منزلت اجتماعی سینماگران را منصوب کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان سینمایی ،اعضای این هیات را: فرهاد توحیدی،علی دهکردی،محمد رضا موئینی،مجید مسچی و رمضانعلی حیدری خلیلی تشکیل می‌دهند.

در حکم صادره برای هیات یاد شده آمده است:

«با استناد ماده(14) طرح حمایت از ارتقای منزلت اجتماعی سینماگران- کمک هزینه بیکاری؛به موجب این حکم و برای مدت دو سال به عنوان" عضو هیأت اجرایی طرح" منصوب می‌شوید.

امیدوارم با اهتمام آن هیأت و همکاری صنوف سینمایی یکی از خط مشی‌ها و اصول کلی برنامه دولت تدبیر و امید برای ارتقای کیفیت زندگی وحل مسائل ضروری و کلیدی اهالی سینما محقق شود.»

به گزارش ایسنا، موضوع طرح تاسیس صندوق بیمه بیکاری سال 87 توسط خانه سینما به جعفری جلوه معاونت سینمایی وقت ارایه شد که در آن طرح پیش‌بینی تامین مالی 48 میلیارد ریالی شده بود که بعد از آن با حق عضویت اعضاء خانه سینما و جلب هدایا و کمک‌های اشخاص حقیقی و حقوقی خودگردان می‌شد.

رییس سازمان سینمایی در جدیدترین اظهار نظرش درباره‌ی بودجه کمک هزینه صندوق بیمه بیکاری سینماگران صراحتا اعلام کرد که «در حال حاضر همه چیز برای ایجاد صندوق بیمه بیکاری وجود دارد به غیر از پول.»

این در حالی بود که طبق پیگیری‌ها و بنا بر آنچه در طرح پیشنهادی خانه سینما برای تامین بودجه این صندوق وجود دارد، خانه سینما سه منبع پیش بینی کرده بود؛ نخست پنج در صد بودجه سالانه سازمان سینمایی که با دو در صدش موافقت شد و دوم جبران خسارت بیکاری از تهیه‌کنندگانی که بیش از ده درصد از تعداد همکاران یک پروژه از غیر اعضای خانه سینما به کار می‌گیرند و سوم هدایای اشخاص حقیقی و حقوقی برای کمک به حساب بیمه بیکاری.

سیدمحسن هاشمی - مشاور برنامه‌ریزی و اصناف مدیرعامل خانه سینما - چندی قبل در نوشتاری به ایسنا نوشت:

«وقتی در بیست و یکم فروردین ماه سال 1388 خانه سینما در برابر مطالبه نامزدان ریاست جمهوری برای دیدار با سینماگران خواستار پاسخگویی به هفت پرسش شد کاملا مشخص بودکه آنچه برای خانه سینما در درجه نخست اهمیت قرار دارد برنامه و اراده داشتن برای تامین امنیت شغلی و رونق کسب و کار سینما است.

یک از آن هفت پرسش این بود که قانون مصوب طرح بیمه بیکاری سینماگران مصرح در برنامه چهارم توسعه اقتصادی؛ اجتماعی فرهنگی را چه زمانی عملی می‌کنید؟ بعدترها که پیگیری‌های خانه سینما از مقامات ارشد دولت برای راه‌اندازی بیمه بیکاری به نتیجه نرسید از اعضای خود برای برگزاری تجمعی در ساختمان وصال دعوت کرد که زیر فشار ناگزیر به لغو آن شد. بعدتر نیز با روی کار آمدن دولت دهم چالش و اختلاف استراتژیک با مدیران سینمایی تا جایی پیش رفت که فرمان تعطیلی خانه سینما صادر شد.

با روی کار‌آمدن دولت تدبیر و امید و حضور دکتر ایوبی (باپیشینه دیپلماتیک) در سازمان سینمایی امیدها جوانه زد که مطالبات جامعه سینمایی (خانه سینما) نظیر مشارکت در تصمیم‌گیری‌هایی که به کسب و کارشان مربوط است، تامین زیرساخت‌های حقوقی لازم برای رعایت حقوق مادی و معنوی صاحبان اثار،شفافیت در ارایه تسهیلات دولتی و از جمله بیمه بیکاری سینماگران محقق شده به سامان می‌رسد.

سال گذشته روز ملی سینما دکتر حجت‌الله‌ایوبی ریس سازمان سینمایی در میهمانی شام سینماگران نوید تدوین و اجرایی شدن طرح کمک هزینه بیکاری سینماگران را داد. سه ماه بعد حیدری خلیلی مشاور راهبردی سازمان سینمایی اقدام به انتشار دستورالعمل تهیه شده سازمان سینمایی با همکاری خانه سینما برای اجرایی کردن کمک هزینه بیمه بیکاری داد هرچند که با پیگیری خانه سینما اجرای آن را به سال جاری محول کردند اما باز بارقه امیدی بود برای تحقق بخشی از وظایف دولت در برابر ملت. حالا در خبرگزاری‌ها می‌خوانیم که اجرای این دستورالعمل در الویت برنامه‌های سال نود و چهار سازمان سینمایی نیست و تحقق آن را به تامین صد درصد بودجه سازمان سینمایی گره زده‌اند.»

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ / ۱۳:۳۷
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 94020100490
  • خبرنگار :