سه طراح اسپانیایی حبابی خوراکی ساختهاند که حاوی آب آشامیدنی است، میتوانید آن را همه جا همراه داشته باشید و در هنگام تشنگی، آن را در دهان گذاشته و بخورید.
به گزارش ایسنا، گارسیا گونزالز، گیلوم کوخه و پیر پازلیر سه طراحی هستند که با ساخت این حباب با نام «اوهو» نیاز به بطری های پلاستیکی برای حمل آب آشامیدنی را رفع کرده اند.
حدود ۵۰ درصد از مقدار ۲.۴ میلیون تُن بطری زبالههای پلاستیکی رها شده در طبیعت بطریهای آب هستند که با تولید «اوهو» میتوان به مقدار قابل توجهی تولید بطری پلاستیکی را کاهش داد.
این حباب که مثل یک بادکنک پر از آب کوچک به نظر میرسد، از مواد خوراکی تولید شده که برای بدن هیچ ضرری ندارد. هر مصرف کنندهای یا میتواند هر حباب را در میان دندانها فشرده و آب آن را سربکشد و یا کل آن را بجود و آب آن را بیاشامد.
این حباب به روشی موسوم به «اسفریفیکیشن» که در سال ۱۹۴۶ پایهگذاری شده و هنوز در برخی صنایع غذایی و برای ساخت غذاهای مدرن، کاربرد دارد، ساخته میشود.
موادی که این حباب را تشکیل میدهد بدون ضرر بوده و ارزان است – هرکدام حدود دو سنت هزینه میبرد – و هرکسی حتی در خانه خود هم به راحتی میتواند آن را تولید کند.
«اوهو» جایزه «لکسوس» ۲۰۱۴ را برای سه طراح این پروژه به ارمغان آورده است.
هرچند در حال حاضر مراحل اولیه ساخت این محصول اجرایی شده ولی تولید انبوه و نیز چگونگی انتقال آن به دست مشتری در دست بررسی است.
انتهای پیام