استاندار سمنان تأکید کرد

ضرورت ایجاد اشتغال پایدار در روستاها برای جلوگیری از مهاجرت

استاندار سمنان از ایجاد اشتغال پایدار در روستاها بعنوان ضرورتی برای جلوگیری از مهاجرت روستائیان یاد کرد و گفت: برای ماندگاری روستائیان، باید با برنامه‌ریزی و متناسب با ظرفیت‌های محلی، اشتغال پایدار در روستاها ایجاد شود.

استاندار سمنان از ایجاد اشتغال پایدار در روستاها بعنوان ضرورتی برای جلوگیری از مهاجرت روستائیان یاد کرد و گفت: برای ماندگاری روستائیان، باید با برنامه‌ریزی و متناسب با ظرفیت‌های محلی، اشتغال پایدار در روستاها ایجاد شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه‌ی سمنان،«محمد وکیلی» در نشستی با اعضای شورای اسلامی استان سمنان، اشتغال خصوصاً اشتغال پایدار برای خانوارها در روستاها و شهرها را از برنامه‌های شوراها برشمرد و افزود: هر تعداد طرح و برنامه برای اشتغالزایی از سوی اعضای شوراها ارائه شود مورد بررسی و اجرا قرار می‌گیرد.

وی اولویت گازرسانی در سال‌جاری را با شهرها و روستاهایی دانست که زمینه‌ی اشتغالزایی در آنها وجود دارد و خاطرنشان کرد: برای جلوگیری از مهاجرت روستائیان، باید زمینه‌ی اشتغال پایدار در روستاها و شهرهای کوچکتر فراهم شود تا شاهد مهاجرت آنها به حاشیه شهرهای بزرگتر نباشیم.

استاندار سمنان از اعضای شوراهای این استان خواست با دوری از بخشی‌نگری و نگاه استانی هم‌چنین با شناسایی تهدیدات و فرصت‌ها برای توسعه‌ی استان سمنان راهکار ارائه دهند.

وی با اشاره به این‌که امسال سفر هیئت دولت به استان را پیش‌رو داریم از اعضای شورا خواست طرح‌ها و برنامه‌های توسعه‌ای را برای رشد و پیشرفت استان ارائه و در این زمینه به اولویت‌بندی طرح‌ها و برنامه‌ها برای برطرف کردن مسائل و مشکلات استان سمنان توجه ویژه کنند.

وکیلی، هم‌چنین بر توسعه‌ی پایدار و توزیع مناسب امکانات با توجه به پتانسیل‌های مختلف برای ایجاد توسعه‌ی متوازن در همه نقاط استان تأکید کرد و افزود: از جهت اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی باید به همه‌ی مناطق توجه شود، چون توسعه‌ی متوازن یک اصل است.

وی ایجاد خط انتقال آب سد کالپوش را از دیگر اقدامات سال 94 برشمرد و خاطرنشان کرد: با ایجاد خط انتقال آب سدکالپوش مشکلات منطقه در این بخش برطرف می‌شود.

عالی‌ترین مقام اجرایی دولت در استان تصریح کرد: تأمین آب شرب، آب کشاورزی، آب برای اشتغالزایی و صنعت از اولویت‌های تأمین آب است که باید در استان توسعه‌ی صنعتی یابد که کم آب بر و اشتغالزا باشد.

وی مباحث فرهنگی را از موارد مهم استان برشمرد و افزود: مبارزه با اعتیاد که معضل بسیار خطرناکی برای خانوارهاست از جمله مباحث فرهنگی و جدی است که باید بررسی شود. هم‌چنین رشد منفی جمعیت، تخلیه روستاها، ایجاد درآمد برای خانوارهای روستایی از موارد دیگری است که باید مورد توجه شوراها قرار گیرد.

باید فضا برای رقابت سالم و شفاف در انتخابات ایجاد شود

ضرورت حضور حداکثری مردم در انتخابات پیش‌رو

استاندار سمنان در خصوص برگزاری انتخابات آینده گفت: شوراها باید در عرصه‌ی انتخابات برای حضور حداکثری مردم تلاش و ابزار افراد و گروه‌ها قرار نگیرند.

وی گفت: مسئولان اجازه ندارند طرفداری از کاندیدایی داشته باشند مردم خودشان آگاه بوده و دارای شناخت و نظر هستند. مسئولان و اعضای شوراها شرعاً، اخلاقاً و قانوناً نباید جهت‌گیری خاص در انتخابات آینده داشته باشند فضا باید برای رقابت سالم و شفاف ایجاد شود.

استان سمنان و چالش خشکسالی

استاندار سمنان هم‌چنین به چالش خشکسالی در استان تأکید کرد و بر مدیریت مصرف بهینه آب به‌عنوان راه حل این بخش تأکید کرد.

وی با اشاره به این‌که حدود 89 درصد آب استان در بخش کشاورزی مصرف می شود، افزود: برای مصرف بهینه‌ی آب، اتخاذ تصمیمات مناسب برای صرفه‌جویی و تغییر کشت در این عرصه ضرورت دارد.

اصلاح شبکه‌ها و تأسیسات انتقال آب در شهر و روستا، جلوگیری از هدررفتن آب، فرهنگسازی در جامعه در عرصه‌ی مصرف آب از جمله نکات دیگر بود که استاندار به آن تأکید داشت و افزود: اگر 10 درصد صرفه‌جویی در مصرف آب ایجاد شود این صرفه‌جویی به اندازه‌ی چندین سال بودجه استان است.

وی هم‌چنین تعامل بیشتر با مردم، حضور در جمع مردم برای برطرف کردن مسائل و مشکلات آنان، اولویت اول خدمت کردن به اقشار مختلف، ایجاد درآمدهای پایدار در مدیریت شهری و استفاده از نقطه نظرات موثرین و نخبگان برای توسعه‌ی شهری را از دیگر موارد مهمی دانست که اعضای شوراهای استان باید مد نظر داشته باشند.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۳ فروردین ۱۳۹۴ / ۱۳:۵۵
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 94012307855
  • خبرنگار :