خسروتاج در گفت‌وگو با ایسنا:

گران‌فروشی مرغ نداریم/ وزارت کشاورزی ریشه‌یابی کند

قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد که گران‌فروشی در بخش مرغ وجود ندارد و مسئولان وزارت جهاد کشاورزی باید ریشه افزایش قیمت مرغ را بررسی کنند.

قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد که گران‌فروشی در بخش مرغ وجود ندارد و مسئولان وزارت جهاد کشاورزی باید ریشه افزایش قیمت مرغ را بررسی کنند.

مجتبی خسروتاج - سخنگوی وزارت صنعت، معدن و تجارت - در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با بیان اینکه طبق قانون وظیفه وزارت جهاد کشاورزی تامین محصولات زراعی، دامی و باغی است، اظهار کرد: وزارت جهاد کشاورزی که وظیفه تامین گوشت مرغ را بر عهده دارد باید جلسه‌ بگذارد و به صورت ریشه‌ای دلایل افزایش قیمت مرغ را بررسی کند تا مشخص شود ریشه افزایش قیمت در تولید است یا توزیع.

وی با بیان این‌که عرضه و تقاضا یک اصل مهم در اقتصاد محسوب می شود، گفت: همه ساله و در ایام عید نوروز میزان تقاضا افزایش می یابد و به این منظور کالاها ذخیره سازی شده و به موقع عرضه می شود تا قیمت ها کنترل شود، چون اگر تقاضا افزایش یافته و میزان عرضه کم باشد طبیعی است که با افزایش قیمت مواجه می شویم.

خسروتاج ادامه داد: به عنوان مثال در شهرهایی که گردشگران زیادی در ایام عید نوروز دارند، اقدام به ذخیره سازی کالاها می کنند که در این ایام به میزان تقاضا، عرضه کافی نیز وجود داشته باشد، چون در غیر این صورت با بحران و افزایش قیمت بسیاری از کالاهای پر مصرف و در شهرهای مسافرپذیر خواهیم بود.

گران‌فروشی در بخش مرغ وجود ندارد

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به افزایش قیمت مرغ گفت: سازمان‌های نظارتی از جمله سازمان حمایت مصر‌ف‌کنندگان و تولیدکنندگان، اتاق اصناف و دیگر بخش‌های مربوطه نظارت و کنترل لازم را بر بازار انجام می دهند و گرانفروشی در بخش مرغ وجود ندارد.

خسروتاج در ادامه با بیان این‌که تشکل‌های صنفی در کشور به عنوان بازوی توزیع در اختیار واحدهای تولیدی هستند، بیان کرد: به عنوان مثال زمانی که در بخش توزیع کالایی در بخش صنعت با مشکلی مواجه می شویم جلسه ای گذاشته و سیاست‌ها و برنامه ها را مطرح می کنیم و علل و عوامل مشکل را شناسایی کرده و برنامه هایی برای حل مشکل تدوین می کنیم.

سخنگوی وزارت صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر این‌که اگر افزایش قیمت مرغ ریشه در تولید داشته باشد ارتباطی به واحد صنفی ندارد، گفت: اگر در شبکه توزیع خللی وجود داشته باشد در آن زمان است که ما باید مشکل را حل کنیم. ولی زمانی که تقاضا افزایش می یابد و عرضه به میزان کافی صورت نگیرد این موضوع به ما ارتباطی ندارد و وزارت جهاد در این زمینه باید مشکل را بررسی کند.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۷ اسفند ۱۳۹۳ / ۱۳:۰۱
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 93122715884
  • خبرنگار :